Vacature Docent Nederlands in Kesteren

Onderwijs

Over Helicon VMBO Kesteren

Naam school
Contactpersoon
Mevr. Machteld Kok
Plaats
Kesteren
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Beschrijving
Helicon Opleidingen. Eigentijds groen onderwijs, veelzijdige opleidingen. Met duurzaamheid, ondernemerschap en innovatie hoog in het vaandel. Onze scholen voor vmbo en mbo staan in Noord-Brabant en Gelderland. Cursussen en opleidingen voor bedrijven bieden we ook op locatie aan.  Onze bedoeling is dat we écht van betekenis zijn voor onze leerlingen. We beloven leerlingen dat ze bij Helicon gaan groeien.

Helicon VMBO Kesteren is dé excellente school in Neder Betuwe! Onze school wil echt van betekenis zijn voor onze leerlingen. Wij willen onze leerlingen laten groeien door het stimuleren van samenwerken, reflectie en ondernemerszin. Wij doen dit in een uitdagende leeromgeving waarin er aandacht is voor de verschillende manieren van leren. Dit is wat wij goed onderwijs noemen en dat vinden wij net als een sterke leerlingbegeleiding belangrijk.

Het doel van Helicon VMBO Kesteren gaat verder dan het behalen van het examen. De school is er trots op dat er waar mogelijk maatwerk is op elk niveau, op elk moment en op elke plek. Wij kijken verder dan de mogelijkheden die een regulier vmbo biedt. Wij bieden ieder kind de kans op een succesvol resultaat en geluk gedurende zijn of haar tijd op school. Alles wat aandacht krijgt, groeit!

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 
Plaatsingsdatum
10-1-2020
Met ingang van
per direct
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6
Omschrijving
Wil jij écht van betekenis zijn voor vmbo-leerlingen? Laat jij ze groeien door ze goed onderwijs, sterke begeleiding en echte aandacht te geven? En denk je daarnaast ook graag mee over de verdere ontwikkeling van onze school? Dan ben jij de enthousiaste docent en collega die we zoeken!
Wat ga je doen?
  • Je verzorgt het vak Nederlands in de onderbouw en de Entree-opleiding en 1 klas Mens & Maatschappij (in overleg)
  • Je ontwikkelt (mede) lesstof
  • Je begeleidt leerlingen
  • Je draagt bij aan de verdere ontwikkeling van het onderwijs, onze scholen en onze organisatie
  • Je geeft invulling aan verschillende buitenschoolse activiteiten.

Eisen

Opleiding
2e graads of Leraar in opleiding of Pabo
Functie-eisen
Wat vragen we van je?
  • Een 2e graads onderwijsbevoegdheid. Ook kandidaten die nog studerende zijn voor docent nodigen we van harte uit te solliciteren
  • Ervaring met vmbo-onderwijs of ander werk met jongeren van 12-16 jaar is een pré, een sterke motivatie om in het vmbo te werken is een must
  • Je bent bekend met verschillende didactische werkvormen en het gebruik van ICT-middelen in de klas
  • Als onderwijsprofessional ben je gedreven om je te blijven ontwikkelen en een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van de school en de organisatie
  • Werkdagen zijn bij voorkeur op maandag, dinsdag en donderdag
Enigszins flexibel als het gaat om inzetbaarheid

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Wat bieden we je?
Een leuke afwisselende baan in een informele werkomgeving met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in salarisschaal LB van de cao mbo (indien je bevoegd bent in je vakgebied), minimaal € 2.820 en maximaal € 4.218 bruto per maand bij een fulltime-benoeming. Benoeming is in eerste instantie tijdelijk, bij goed functioneren met uitzicht op verlenging.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Word jij enthousiast van deze functie?
Dan komen we graag in contact met jou!

Wil je meer informatie? Neem dan per email contact op met: Machteld Kok, teamleider, m.kok@helicon.nl 
De vacature wordt zowel intern als extern open gesteld. Hierbij hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang.

Solliciteren? Stuur je gemotiveerde reactie met CV, onder vermelding van vmbo sollicitatie docent Nederlands uiterlijk 22 januari 2020 naar vacaturesvk@helicon.nl
De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 24 januari in de ochtend. Reserveer deze dag alvast in je agenda!
 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.