Vacature Docent Zorg en Welzijn in Lelystad

Onderwijs

Over Scholengemeenschap De Rietlanden

Contactpersoon
Dhr. R. van den Dool
Plaats
Lelystad
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
vmbo, havo, vwo
Beschrijving

Werken bij SG De Rietlanden betekent werken in een team van enthousiaste professionals die staan voor kwaliteit, zichzelf voortdurend ontwikkelen en goed functioneren in diverse teams. Als medewerker van De Rietlanden ben je kritisch op jezelf, op je collega’s en op de organisatie. Je communiceert op een constructieve manier en levert zo je bijdrage aan de ontwikkeling van de school. Je geeft leerlingen vertrouwen en zorgt ervoor dat ze kansen krijgen om talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Als tegenprestatie verwacht je dat leerlingen altijd hun best doen in de door jou en je collega’s geschapen veilige omgeving. Vakinhoudelijk ben je up-to-date en volg je de ontwikkelingen op de voet.

De Rietlanden wil dat je je als nieuwe collega snel thuis voelt en garandeert passende ondersteuning vanuit het team.
Wij vinden een goede ondersteuning belangrijk en daarom verzorgen wij voor nieuwe medewerkers een begeleidingstraject, zodat je al snel goed kunt functioneren binnen de organisatie. Voor beginnende docenten bieden wij een meerjarig begeleidingstraject aan zodat zij tevens ondersteund worden bij het werken aan de eigen ontwikkeling. Nieuwe medewerkers krijgen een laptop van de zaak, maken gebruik van onze ruime ICT-voorzieningen en krijgen scholing en ondersteuning op ICT-gebied aangeboden. 

Werken bij De Rietlanden is werken in een groeiende, lerende organisatie die goed scoort in onafhankelijke keuringen en beoordelingen. Als medewerker vind je het belangrijk om hier jouw bijdrage aan te leveren.
 
 

Vacature

Functietitel
Docent Zorg en Welzijn 
Plaatsingsdatum
10-1-2020
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,72
Aantal uren
18
Omschrijving
Scholengemeenschap De Rietlanden is per direct op zoek naar een docent zorg en welzijn.
(tijdelijk, in verband met ziektevervanging)
Werken bij SG De Rietlanden betekent werken in een team van enthousiaste professionals die staan voor kwaliteit, zichzelf voortdurend ontwikkelen en goed functioneren in diverse teams. Als medewerker van De Rietlanden ben je kritisch op jezelf, op je collega’s en op de organisatie. Je communiceert op een constructieve manier en levert zo je bijdrage aan de ontwikkeling van de school.

Meer dan lesgeven
Met hart voor het vak geef jij zorg en welzijn aan derde en vierde klassen basis/kader-vmbo. Dat doe je wekelijks voor 18 lesuren van 50 minuten wegens vervanging tot uiterlijk einde van het schooljaar. 

Eisen

Opleiding
2e graads
Functie-eisen
Wij vragen van jou
 • dat je per direct beschikbaar bent;
 • een onderwijsbevoegdheid Gezondheidszorg en Welzijn of studerend bent daarvoor;
 • ervaring als docent in combinatie met een stevige persoonlijkheid;
 • een bevlogen persoonlijkheid die de verbinding binnen het team zoekt.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
cao vo
Arbeidsvoorwaarden
Je kan bij ons rekenen op
 • Brutomaandsalaris tot € 4.186,00 (LB) plus eindejaarsuitkering.
 • Diverse verlofregelingen waaronder (betaald) ouderschapsverlof, een individueel keuzebudget aan verlofuren t.b.v. duurzame inzetbaarheid en zorgverlof.
 • Studieverlof en opleidingsbudget.
 • Reiskostenvergoeding
 • Intensief begeleidingsprogramma voor onze nieuwe docenten.
 • Eigen laptop.
 • Cafetaria-regeling met o.a. bedrijfsfitness en fietsplan.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Reageren?.
Ben jij de docent die wij zoeken? Solliciteer dan snel via de onderstaande sollicitatieknop. Je krijgt hoe dan ook bericht van ons. Goed bericht is een uitnodiging voor een eerste gesprek, bij wederzijdse enthousiasme plannen we een tweede gesprek. Een proefles kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
Vragen? Over onze toekomstvisie en/of deze vacature? Neem dan contact op met Jeroen van der Ven, afdelingsleider vmbo b/k bovenbouw via 0320 295959 of j.vander.ven@rietlanden.nl.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.