Vacature Kom jij werken bij Groeisaam? in Druten Beuningen Beneden-Leeuwen en regio

Onderwijs

Over Groeisaam Primair Onderwijs

Adres
van Heemstraweg 53, 6651KH Druten Beuningen Beneden-Leeuwen en regio
Denominatie
Samenwerking
Type onderwijs
Regulier, Speciaal
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Mevr. Willemsen
Omschrijving
Stichting Groeisaam Primair Onderwijs biedt een kleurrijk onderwijspalet in de gemeenten West Maas en Waal, Druten en Beuningen. De naam Groeisaam is een samentrekking van ‘groeien’ en ‘samen’. Daarnaast is het woord afgeleid van ‘groeizaam’: een verwijzing naar onze streek met zijn vruchtbare rivierklei, waar het goed groeien is.

Groeien is een natuurlijk proces, dat altijd plaatsvindt. Mensen willen groeien, kinderen willen leren. Wij willen dat onze scholen groeizame plekken zijn, met een gunstig leer- en ontwikkelklimaat voor kinderen en medewerkers. Groeien verloopt niet altijd in hetzelfde tempo. Een groeiproces kan de ene keer snel, de andere keer langzaam verlopen. Die verschillen vormen ons uitgangspunt, en we koesteren de diversiteit.

Groeisaam is creatief, inspirerend, nieuwsgierig, verbindend, resultaatgericht en in balans. Iedere school krijgt de ruimte om een eigen invulling te geven aan het onderwijs, passend bij de eigen omgeving. Het veelkleurige en veelzijdige karakter van Groeisaam is terug te zien in de huisstijl. Onze scholen werken samen om de mogelijkheden voor onze kinderen en medewerkers te vergroten en we bieden elkaar ruggensteun waar nodig. Zo groeien we samen!
 

Vacature

Functietitel
Kom jij werken bij Groeisaam? 
Plaatsingsdatum
9-1-2020
Sluitingsdatum
21-3-2020
Met ingang van
in overleg
Soort vacature
parttime/fulltime
FTE
in overleg
Omschrijving
Ben je op ons Scholenplein geweest? Heb je via een andere weg van onze Stichting gehoord? En heb je interesse om bij ons te komen werken, bijvoorbeeld als leraar, IB-er, onderwijsassistent, zij-instromer of herintreder? Upload dan je cv en motivatiebrief via onderstaande knop SOLLICITEREN. 

Twijfel je, wil je je eerst oriënteren of meer informatie, neem dan zeker contact op met ons. 

Het is ook mogelijk om in ons eigen Vervangersteam een aanstelling te krijgen. Er zijn parttime en fulltime mogelijkheden.
Als teamlid van ons vervangersteam biedt dit een mooie gelegenheid om verschillende scholen in de praktijk te leren kennen.
Is het in jouw loopbaan tijd voor heroriëntatie, meer flexibiliteit in werkdagen, een studie of iets dergelijks? Dan is werken in ons vervangersteam een goede keus. Ons vervangersteam is een team met ambitieuze leraren waaraan leiding wordt gegeven door twee directeuren van onze scholen en waar volop ruimte is voor jouw ontwikkeling.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen
Wij zijn op zoek naar enthousiaste collega's die:
 • vervangingswerkzaamheden verrichten voor korte of langere duur op één of meerdere scholen binnen Groeisaam;
 • een onderwijsbevoegdheid PO hebben of willen behalen;
 • eigen verantwoordelijkheid nemen;
 • ontwikkelingsgericht en innovatief zijn;
 • een bevlogen teamspeler zijn;
 • goede communicatieve vaardigheden hebben;
 • gymbevoegdheid hebben of de bereidheid hebben deze te behalen;
 • in staat zijn om op alle scholen in onze regio te werken (gezien de reisafstanden).

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
volgens CAO PO
Arbeidsvoorwaarden
En wij zorgen dat je:
 • je welkom voelt bij Groeisaam;
 • onderdeel uitmaakt van een enthousiast team;
 • een afwisselende baan hebt waarbij geen dag hetzelfde is;
 • een passende arbeidsovereenkomst krijgt waarbij inschaling plaatsvindt volgens CAO PO (dit is afhankelijk van jouw ervaring en rol binnen het team);
 • volop mogelijkheden krijgt voor scholing en ontwikkeling.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Past bovenstaande bij jou? Dan nodigen we je van harte uit om hieronder op SOLLICITEREN te klikken en daarmee je motivatiebrief en CV aan ons door te geven. 
 
Wil je graag meer weten over het werken bij Groeisaam? Kijk dan op www.groeisaampo.nl of bel met Annemiek Nijboer, staflid HRM, of Fiona Willemsen, management assistent, bij Groeisaam. Tel: 0487-541022. 
 
Ben je een onderwijsassistent niveau 4?
Ook dan kun je contact met ons opnemen om te horen wat de mogelijkheden zijn.
 
Ben je een zij-instromer? Kijk voor meer informatie over onze zij-instroomtrajcten op https://www.groeisaampo.nl/zij-instroomtrajecten/. We zien je brief met veel belangstelling tegemoet!
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.