Vacature docent Nederlands 2e graad - Leiderdorp in Leiden

Onderwijs

Over Stichting Confessioneel Onderwijs Leiden VO

Contactpersoon
Mevr. Jolanda Dekker
Plaats
Leiden
Denominatie
Samenwerking
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Beschrijving
SCOL (Stichting Confessioneel Onderwijs Leiden) biedt primair en voortgezet onderwijs aan. Wij staan voor een breed onderwijsaanbod waarin iedere leerling zijn talenten kan ontdekken en ontwikkelen. Ons onderwijs is van hoge kwaliteit en gestoeld op de christelijke traditie. Onder SCOL vallen negen rooms-katholieke basisscholen en zes protestants-christelijke basisscholen in Leiden, Leiderdorp en Zoeterwoude en het Bonaventuracollege en het Visser ’t Hooft Lyceum. Elke school geeft zelf vorm aan een herkenbare eigen én onderwijskundige identiteit, die wordt vormgegeven door professionals. Goed leren, goed leven en goed samenleven staat bij ons centraal. Hoe we dat doen lees je in onze strategische koers 2018-2022 via https://www.scoleiden.nl/strategischekoers-scol.

 

Vacature

Functietitel
docent Nederlands 2e graad - Leiderdorp 
Plaatsingsdatum
9-1-2020
Met ingang van
z.s.m.
Soort vacature
Parttime
FTE
0,45 - 0,6
Omschrijving
Het Visser ’t Hooft Lyceum Leiderdorp is een kleinschalige en veilige school voor onderbouw gymnasium, atheneum, havo en voor mavo leerjaar 1 tot en met 4. De school wil zowel kansrijk zijn als uitdagend. Kennis, zelfinzicht, creativiteit, zelfvertrouwen en het vermogen om in overleg complexe problemen op te lossen bepalen het succes van leerlingen in hun latere leven. Daarom heeft de school gekozen voor een eigen ambitieus concept: het onderwijs vindt plaats in lokalen en op leerpleinen.

Het Visser 't Hooft Lyceum, locatie Leiderdorp, zoekt per direct een docent Nederlands 2e graad voor ongeveer 0,45 -0,6 fte.

Arbeidsvoorwaarden
Het betreft een functie als docent voor ongeveer 0,45 – 0,6 fte per direct tot 1 april 2020. De cao-VO 2018/2019 is van toepassing.
 
Meer informatie
Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met de heer M. Lensink, interim teamleider, per e-mail mle@vhl.nl of telefoonnummer 071-5890488.

Uw sollicitatie met curriculum vitae en motivatiebrief zien wij graag zo spoedig mogelijk tegemoet en kunt u plaatsen op www.meesterbaan.nl of www.scoleiden.nl (link naar Meesterbaan). Uitsluitend sollicitaties via Meesterbaan worden in behandeling genomen.

De uiterste inzenddatum is 24 januari 2020.
 
 

Eisen

Opleiding
2e graads
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.