Vacature Docent maatschappijleer 1e/2e graads in Amsterdam

Onderwijs

Over Ir. Lelylyceum

Naam school
Contactpersoon
Mevr. C. Kuster
Plaats
Amsterdam
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Beschrijving
Het Ir. Lely Lyceum is een middelbare school voor mavo, havo, atheneum en gymnasium. Wij bieden kwalitatief hoogstaand én toekomstgericht onderwijs en begeleiding aan leerlingen. Door focus op technologie en design, internationalisering en empowerment van leerlingen bieden wij hen een uitstekende basis voor een vervolgopleiding en latere succesvolle carrière.
 
Amsterdam-Zuidoost, the place to be
We leven in een dynamische tijd, Amsterdam is volop in ontwikkeling. Dat geldt zeker ook voor Amsterdam-Zuidoost. Het stadsdeel is booming en bruist van energie. Een bloeiend bedrijfsleven, wetenschap, kunst, media, design, health care... allemaal op steenworp afstand van de school. We hebben nauwe contacten met bedrijven en instellingen in Zuidoost en willen die de komende jaren verder verdiepen en uitbreiden.
 
Nieuw onderwijsaanbod 
Naast een opleiding mavo, havo en atheneum, biedt het Ir. Lely Lyceum nu als enige school in Zuidoost de gymnasium opleiding aan. Vanaf schooljaar 2019/2020 zijn wij gestart met het technasium (havo-vwo)en mavo bèta design.
Het Ir. Lely Lyceum biedt eigentijds onderwijs aan op het gebied van bèta-georiënteerd onderzoek en ontwerpen, internationalisering en ondernemerschap.
 

 

Vacature

Functietitel
Docent maatschappijleer 1e/2e graads 
Plaatsingsdatum
8-1-2020
Met ingang van
per z.s.m.
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,34
Aantal uren
9
Omschrijving
Wij zijn per z.s.m. mogelijk op zoek naar een docent maatschappijleer voor 9 reguliere lesuren voor de volgende klassen:
* 4 havo  ma 2 lesuren
* 3 mavo ma 2 lesuren
* 3 mavo ma 3 lesuren
* 3 vmbo-k ma 2 lesuren 

Eisen

Opleiding
1e graads of 2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
volgens cao vo
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.