Vacature Docent Nederlands in DELFT

Onderwijs

Over Grotius College

Naam school
Contactpersoon
Dhr. Koeleman
Plaats
DELFT
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Beschrijving
Op het Grotius College zetten we ons graag in om het beste uit onze leerlingen te halen. We willen onze leerlingen zich laten ontwikkelen tot positieve, zelfstandige en mondige mensen met oog voor de wereld waarin zij leven. Met respect en waardering voor elkaar. Dat is ons doel. Dat doen we niet alleen met ons team van gemotiveerde en deskundige medewerkers, maar vooral door intensief samen te werken met de leerlingen zelf en hun ouders. En door de leerlingen onderling met elkaar te laten samenwerken. Dat is de kracht van samen!

We bieden onze leerlingen graag de kans hun talenten ten volle te benutten. Juist in onze brede scholengemeenschap stimuleren we hen te werken op hun eigen niveau. We stemmen het onderwijs af op de leerbehoefte van de leerling en kunnen toegesneden hulp en stimulans bieden. Een veilige en goedverzorgde leer- en werkomgeving is daarbij onmisbaar. Binnen Grotius zijn er goede doorstroommogelijkheden. Ook is er een uitgebreid aanbod aan buitenlesactiviteiten op cultureel en sportief gebied en er zijn internationale mogelijkheden. Wij hebben meerdere contactscholen in Europa waarmee we regelmatig uitwisselingen doen.
We hechten veel waarde aan de mening en ideeën van onze leerlingen. Per vestiging is er daarom een leerling-panel of leerlingenraad, die op allerlei gebieden wordt ingeschakeld.

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 
Plaatsingsdatum
8-1-2020
Met ingang van
12 mei 2020
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
plm. 0,8000
Omschrijving

We zoeken in verband met zwangerschapsvervanging een docent Nederlands voor onze locatie aan de Juniustraat 8, 2625 XZ te Delft..


 

Eisen

Opleiding
1e graads of 2e graads of Leraar in opleiding
Functie-eisen

- 1e/2e graads  bevoegd voor Nederlands (VO onderwijs) of studerend hiervoor.

Ook reeds gepensioneerde docenten kunnen sollicteren 

 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB/LC/LD afhankelijk van ervaring/opleiding

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de locatiedirecteur J. ter Punt bij voorkeur per e-mail:  j.terpunt@grotiuscollege.nl of telefonisch 015-8000000 Uw sollicitatiebrief samen met uw c.v . kunt u sturen aan 
Sr. medewerker PSA  Dhr. Laurens Koeleman email: l.koeleman@grotiuscollege.nlHet GROTIUS COLLEGE heeft als primaire taak het leveren van “passend” onderwijs. School is bovenal een leergemeenschap. Het is onze taak om leerlingen goed voor te bereiden op hun toekomstig functioneren  in de maatschappij.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.