Vacature Docent Nederlands in Rotterdam

Onderwijs

Over Grafisch Lyceum Rotterdam

Contactpersoon
Mevr. Ria van Zoest
Plaats
Rotterdam
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar Beroepsonderwijs
Beschrijving
Het Grafisch Lyceum Rotterdam ontwikkelt en verzorgt opleidingen voor de wereld van media, entertainment en technologie; de creatieve industrie. De organisatie telt 400 medewerkers en wekelijks volgen circa 4500 deelnemers een opleiding aan ons instituut. Opleidingen worden verzorgd in het middelbaar beroepsonderwijs. Daarnaast maakt ook een VMBO-afdeling deel uit van de instelling met leerwegen voor vormgeven en media. De instelling kenmerkt zich door innovatie, creativiteit, techniek, kwaliteit en een voortdurend streven naar verbetering in een uitdagende en evenwichtige omgeving voor medewerkers, leerlingen en studenten. Zowel aan medewerkers als leerlingen worden hoge eisen gesteld om gezamenlijke doelen te bereiken, maar ze kunnen tevens rekenen op een brede ondersteuning om aan de eisen te voldoen. Op het gebied van onderwijsvernieuwing in relatie tot nieuwe vormen van leren, informatie- en communicatietechnologie, het leveren van maatwerk en kwaliteit maakt het Grafisch Lyceum Rotterdam een snelle ontwikkeling door gebaseerd op een hoog ambitieniveau.
 

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 
Plaatsingsdatum
7-1-2020
Met ingang van
1 april 2020
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1,0000
Omschrijving
Voor de onderwijsafdeling Mediatechnologie zoeken wij een
Docent Nederlands (1,0 fte)
 
De functie:
Als docent Nederlands geef je les binnen alle opleidingen van het Grafisch Lyceum Rotterdam. Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het taalonderwijs binnen de school, dat geheel is ingericht conform de eisen ten aanzien van de examinering binnen het vak Nederlands. Als docent draag je zorg voor het onderwijs en de begeleiding van studenten. Verder draag je bij aan de activiteiten van de afdelingen en de opleidingen. Binnen het eigen vakgebied werk je mee aan de voorbereiding, ontwikkeling, uitvoering en evaluatie van het onderwijsprogramma en de overeengekomen taken daarbinnen.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen
Gewenst profiel:
Voor deze functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste kandidaat met een afgeronde lerarenopleiding Nederlands, die de liefde voor taal goed kan overbrengen op jonge leerlingen. Naast kennisoverdracht ben je in staat een bijdrage te leveren aan de vorming van jongeren, tot zelfstandige, plezierige en initiatiefrijke jonge mensen in een competentiegerichte leeromgeving. Als persoon ben je verder flexibel, praktisch, creatief, vasthoudend, extravert en gericht op samenwerking en resultaat. Je denkt vanuit het doel en de doelgroep en bent in het bezit van uitstekende communicatieve vaardigheden.
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
CAO MBO schaal LB
Arbeidsvoorwaarden
Wat we bieden:
Het Grafisch Lyceum Rotterdam biedt een stimulerende werkomgeving, waarin de mens centraal staat en je je  prima kunt ontwikkelen. Verder bieden we een uitstekende verlofregeling, 13e maand, laptopregeling en diverse andere secundaire arbeidsvoorwaarden. De honorering is afhankelijk van leeftijd en ervaring en bedraagt maximaal € 4.218,- bruto per maand exclusief vakantiegeld bij een voltijdsaanstelling (schaal LB CAO MBO).
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Reactie:
Voor nadere informatie over deze functie kun je contact opnemen met mevrouw M.E.T. Woudstra, afdelingsdirecteur MBO, telefoon 088 200 15 00. De oriënterende gesprekken worden gehouden op woensdag 29 januari a.s. De vervolggesprekken zijn ingepland op woensdag 12 februari a.s. Je sollicitatie kun je tot en met dinsdag 21 januari a.s. via het online sollicitatieformulier van het Grafisch Lyceum Rotterdam/Meesterbaan insturen. Ga naar de vacature op www.glr.nl en klik op ‘Solliciteren’.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.