Vacature Leerkracht groep 5/6 in Woudrichem

Onderwijs

Over Basisschool Oudendijk

Naam school
Adres
Oudendijk 62A, 4285WL Woudrichem
Denominatie
Algemeen bijzonder
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Mevr. de Gier
Omschrijving
Leerlingen voorbereiden op de samenleving door het aanbieden van onderwijs op maat; dat is de missie van Basisschool Oudendijk. In het onderwijs dat we bieden in onze kleinschalige, prachtig gerenoveerde school sluiten wij daarom zoveel als mogelijk aan bij het individuele werk- en denkniveau van ieder kind. Naast de kernvakken wordt er ruim aandacht besteed aan de sociaal-emotionele ontwikkeling.
Een ervaren en enthousiast onderwijsteam met hart voor de school zet zich er dagelijks voor in om deze missie te realiseren en de school verder te ontwikkelen. Hierbij worden de ouders nauw betrokken. Deze samenwerking zorgt ervoor dat er kwalitatief goed onderwijs kan worden aangeboden in een positief en informeel schoolklimaat. Dat maakt onze school uniek!
 

Vacature

Functietitel
Leerkracht groep 5/6 
Plaatsingsdatum
2-1-2020
Sluitingsdatum
2-3-2020
Met ingang van
Uiterlijk 1 september 2020
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,575
Omschrijving
Leerlingen voorbereiden op de samenleving door het aanbieden van onderwijs op maat; dat is de missie van Basisschool Oudendijk. In het onderwijs dat we bieden in onze onze kleinschalige (113 leerlingen), prachtig gerenoveerde, landelijk gelegen  school sluiten wij daarom zoveel als mogelijk aan bij het individuele werk- en denkniveau van ieder kind. Naast de kernvakken wordt er ruim aandacht besteed aan sociaal-emotionele ontwikkeling.
Een ervaren en enthousiast onderwijsteam met hart voor de school zet zich er dagelijks voor in om deze missie te realiseren en de school verder te ontwikkelen. Hierbij worden de ouders nauw betrokken. Deze samenwerking zorgt ervoor dat er kwalitatief goed onderwijs kan worden aangeboden in een positief en informeel schoolklimaat. Dat maakt onze school uniek!

Basisschool Oudendijk biedt je een werkomgeving in een school met een positief sociaal klimaat. Er wordt gewerkt in een klein team. In lijn met onze missie willen wij het onderwijs zoveel als mogelijk laten laten aansluiten bij het leerniveau en de belevingswereld van ieder individueel kind. Om dat te realiseren besteden wij veel aandacht aan het verder ontwikkelen van ons onderwijs. Dat biedt je een uitdagende functie met veel vrijheid die een beroep doet op je flexibiliteit, creativiteit en professionaliteit.

Wij zijn op zoek naar een leerkracht in het bezit van een diploma PABO  en een gymbevoegdheid. Je hebt tenminste 3 jaar werkervaring als groepsleerkracht.
Je bent  pedagogisch en didactisch sterk ontwikkeld en hebt affiniteit met de leeftijdsgroep. Daarnaast ben je daadkrachtig en in staat om met enthousiasme, geduld en humor samen met je duo-collega zelfstandig vorm te geven aan het onderwijs en het leerklimaat in de groep. Door je gedrevenheid ben je bereid net dat stapje extra te zetten wanneer de situatie daarom vraagt.
Wil je graag actief bijdragen aan de voortdurende ontwikkeling van het onderwijs binnen onze school en zoek je naar een mogelijkheid om zelf te blijven leren? Herken je je in de volgende punten?
  • Flexibel en in staat om vorm te geven aan verandering
  • Creatief, gedreven en ondernemend
  • Helikopter-perspectief
  • Teamplayer die op een constructieve manier de discussie aangaat
  • In staat om te differentiëren en gericht op het kind
Dan komen wij graag met je in contact!


 

Eisen

Functie-eisen
Je bent in het bezit van een PABO-diploma en een gymbevoegdheid. Daarnaast heb je tenminste 3 jaar ervaring als groepsleerkracht. Je hebt affiniteit en, bij voorkeur, ervaring met de doelgroep.
De werkdagen zijn in overleg, beschikbaarheid op de woensdagen is een must.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
L10
Arbeidsvoorwaarden
Arbeidsvoorwaarden conform CAO PO.
In eerste instantie bieden wij je een jaarcontract aan. Het is onze intentie om dit te laten volgen door een contract voor onbepaalde tijd.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Je reactie op deze vacature zien wij graag uiterlijk op 23 januari tegemoet. Je kunt deze richten aan Margreeth de Gier, bestuurslid personeelszaken.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.