Vacature Docent Nederlands ROCvA in Diemen

Onderwijs

Over Randstad Onderwijs Amsterdam

Contactpersoon
Dhr. Edwin Vermeeren
Plaats
Diemen
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
pro, lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium, technasium
Beschrijving
Bij Randstad hebben we altijd een breed aanbod aan onderwijs vacatures. De onderwijsspecialisten zijn dagelijks opzoek naar de optimale match tussen school en docent. Zo bieden wij bijvoorbeeld vaak vacatures voor docenten Nederlands, Engels en Wiskunde. Daarbij zijn ook andere vakken zoals Economie, Natuur en Scheikunde, Verpleegkunde en Techniek vakken waarvoor er vaak mooie vacatures openstaan.

Goede docenten zijn bij Randstad aan het juiste adres vanwege het diverse vacature aanbod door het hele land en vanwege de onderwijs specialisten die elke docent van persoonlijk advies voorzien en samen met hem of haar opzoek gaan naar de school die het beste past. Ben jij opgeleid als docent en ben je benieuwd naar wat de markt op het gebied van Onderwijs te bieden heeft? Schrijf je dan in bij Randstad Onderwijs zodat wij jou kunnen bereiken als wij een perfect passende baan voor jou hebben gevonden.
 
Bijzonderheden
Randstad Onderwijs helpt jou graag aan jouw ideale baan in het onderwijs. Ook kun je bij ons terecht voor opleidingen om vervolgens aan de slag te gaan als docent.

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands ROCvA 
Plaatsingsdatum
24-12-2019
Met ingang van
Per direct
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0.4
Aantal uren
16
Omschrijving
Ben je op zoek naar een leuke baan in het onderwijs als Docent Nederlands? Ter ziektevervanging zijn we op zoek naar een Docent Nederlands voor 0.4 fte bij het MBO College Airport.
Als Docent Nederlands ga je aan de slag bij het MBO College Airport. Dit college is gevestigd in Hoofddorp en is onderdeel van het ROC van Amsterdam. Dit college biedt opleidingen voor allerlei functies op de luchthaven. Denk hier aan beveiliging, stewards/stewardessen en vliegtuigtechniek. Het is een unieke locatie met o.a. een hanger. Kortom een dynamische werkplek voor zowel student als docent. Een zeer uitdagende en informele werkomgeving. Het onderwijs is volop in ontwikkeling, bijvoorbeeld met een keuzedeel drone technologie. 

wat ga je doen ? 
  • Het voorbereiden en geven van lessen  wat vragen wij van je?
  • Een (bijna) afgerond tweedegraads lesbevoegdheid Nederlands  
  • Voorkeur ervaring in lesgeven mbo studenten 
wat vragen we van je? 
  • Je bent flexibel en staat sterk in je schoenen
  • je werkt in teamverband, draagt samen met collega’s de verantwoording voor de ontwikkeling van de studenten en de opleiding.
  • je evalueert en draagt bij aan de ontwikkeling van het lesmateriaal
wat krijg jij?

Een veelzijdige baan in een informele en uitdagende werkomgeving waar we aandacht besteden aan onze medewerkers. We vinden het belangrijk dat je je talent blijft ontwikkelen. We bieden je daarom verschillende mogelijkheden aan om aan je eigen professionalisering en loopbaan te werken. Natuurlijk bieden we een salaris dat past bij de functie (schaal LB met een max. van € 4123,- bruto bij een fulltime aanstelling) en goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao MBO, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%. Ben jij de aankomende Docent Nederlands die wij zoeken?  Meld je dan nu aan!


 

Eisen

Opleiding
2e graads
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.