Vacature Docent Nederlands/ burgerschap - 1,0 fte in Amsterdam

Onderwijs

Over Mediacollege Amsterdam

Contactpersoon
. Afdeling P&O
Plaats
Amsterdam
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar Beroepsonderwijs
Beschrijving
Mediacollege Amsterdam

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands/ burgerschap - 1,0 fte 
Plaatsingsdatum
24-12-2019
Met ingang van
01-09-2019
Referentienummer
149781
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0.8
Aantal uren
32
Omschrijving
Docent Nederlands/ Burgerschap
bij het mbo Mediacollege Amsterdam voor 0,8 fte

Het Mediacollege Amsterdam (Ma) is op zoek naar een enthousiaste en inspirerende docent, die aan onze mbo-leerlingen graag het vak Nederlands en het vak burgerschap geeft.

Past deze baan bij jou?
Als inspirerende docent en begeleider van jonge mensen in de leeftijd van 16 tot 20 jaar werk je samen in een dynamisch mbo-team. Als docent werk je aan de innovatie van het onderwijs en maak je deel uit van een team van enthousiaste docenten. Zij bepalen gezamenlijk het gezicht van de opleidingen Medewerker Creatieve Productie, Sign en DTP.

Resultaatgebieden
Je geeft het vak Nederlands en het vak burgerschap in alle leerjaren en op alle niveaus van het mbo. Je verzorgt het volledige onderwijsleerproces, waarbij je leerlingen actief, positief en stimulerend begeleidt en coacht. Naast het gebruik van de methode ontwikkel je ook zelf lesmateriaal. De inhoud van dit materiaal sluit aan bij de beroepscontext.

Verder signaleer en analyseer je behoeften tot vernieuwing van het bestaande onderwijscurriculum. Ook lever je een bijdrage aan de ontwikkeling en verzorging van nieuwe onderwijsprogramma’s.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen
Als tweede graads bevoegd docent Nederlands ben je interpersoonlijk, pedagogisch, communicatief, vakinhoudelijk en organisatorisch competent en kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken. Ook ben je goed in staat om de lessen ordelijk te laten verlopen. Je inspireert de leerlingen, bent gericht op kwaliteit, resultaten en innovatie. Verder hecht je belang aan zelfontwikkeling.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Het werkklimaat is informeel, professioneel en innoverend. Het betreft een parttime (0,8 fte) tijdelijk dienstverband ingaande per 1 september 2019 tot en met 31 juli 2020 met daarna eventueel uitzicht op een vervolg.

Het bruto salaris is conform cao/mbo en ligt afhankelijk van je bevoegdheid en ervaring tussen minimaal € 2.820,-- en maximaal € 4.218,-- bij een volledige betrekkingsomvang van 100%.
Ma kent een pensioenvoorziening bij het ABP, een eindejaarsuitkering, een goede vakantieregeling en een bijdrage in de ziektekosten. De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform cao/mbo*.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Door te klikken op de sollicitatielink kom je op de webpagina, waar je via de knop ‘Solliciteren’ een kort formulier invult, je cv en brief uploadt en dit naar ons verzendt. De sluitingstermijn van deze vacature is 10 mei 2019. De gesprekken vinden plaats op donderdagmiddag 16 mei 2019. De tweede gesprekronde bestaat uit het geven van een proefles. Heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met Cees de Wit, opleidingsmanager, via c.dewit@ma-web.nl (graag niet via dit e-mailadres solliciteren!).

* De arbeidsvoorwaarden zijn als pdf te downloaden via de volgende website www.mboraad.nl, onder publicaties.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Docent Nederlands, Docent Burgerschap, Voortgezet Onderwijs Docent, vacature Amsterdam
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.