Vacature Docent beeldende vorming in Hengelo

Onderwijs

Over Bataafs Lyceum

Naam school
Contactpersoon
Mevr. J.H. Ardesch
Plaats
Hengelo
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
havo, vwo, gymnasium
Beschrijving
Het Bataafs Lyceum is een kleine middelbare school voor havo en vwo (atheneum, gymnasium en masterclass) met een goede samenwerking binnen het docententeam en de schoolleiding.  

Het Bataafs Lyceum is een school waar leerlingen serieus worden genomen, wij zijn faciliterend en vol vertrouwen. De leerlingen op het Bataafs Lyceum worden gezien als partners van docenten en overig personeel. Samen geven we vorm aan de school en aan het onderwijs. Het Bataafs Lyceum is ook een school voor uitdagend en ambitieus onderwijs. De school streeft naar kwalitatief hoogstaand onderwijs voor elke leerling. Speerpunten zijn onze Masterclass (voor meerbegaafde leerlingen), Gymnasium en HaCo programma (Havisten Competent, waarin aandacht wordt besteed aan vaardigheden noodzakelijk voor het HBO). Daarnaast kenmerkt de school zich door bijzondere aandacht voor de bètavakken, het vak filosofie en de mogelijkheid voor alle moderne vreemde talen internationaal erkende taalcertificaten te behalen.

Wij hanteren onderwijsconcepten die hun waarde hebben bewezen, maar zijn ook bewust actief bezig met onderwijsvernieuwing (o.a. datateam, videolessen, leerlab 2020, project startende docenten). Wij zetten actief stappen richting het personaliseren van het onderwijs. Wij hechten aan de klassikale context, maar zien ook dat wij leerlingen meer maatwerk kunnen bieden. 
 

Vacature

Functietitel
Docent beeldende vorming 
Plaatsingsdatum
19-12-2019
Met ingang van
20-01-2020
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
Aantal uren
20
Omschrijving
In verband met ziekte zoekt het Bataafs Lyceum vanaf 20 januari 2020 een enthousiaste docent beeldende vorming. De lesdagen zijn op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. De vacature betreft een leuke mix van klassen havo en vwo in de onderbouw (beeldende vorming en tekenen) en CKV in de bovenbouw.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
1e graads of 2e graads of Leraar in opleiding
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.