Vacature Intern begeleider in Amsterdam

Onderwijs

Over Timotheusschool

Naam school
Contactpersoon
Dhr. Johannes de Vlugt
Plaats
Amsterdam
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
De Timotheusschool is een kleurrijke basisschool in Amsterdam Nieuw-West. De school biedt alle leerlingen (taal)rijk en passend onderwijs, waarbij de leerlingen worden uitgedaagd om hun talenten te ontwikkelen en te tonen. We staan voor:
✓ Een solide basis, met oog voor talent
✓ Spelenderwijs en onderzoekend leren
✓ Een breed aanbod aan Kunst & Cultuur

Vacature

Functietitel
Intern begeleider 
Plaatsingsdatum
13-12-2019
Met ingang van
Per 1 maart 2020
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8 - 1.0
Omschrijving
Het team van de Timotheusschool is op zoek naar een kei van een Intern begeleider voor haar bovenbouw. De school heeft op dit moment 550 leerlingen en een team van ongeveer 50 mensen. De beoogde intern begeleider is samen met de IB'ers van de midden- en onderbouw verantwoordelijk voor de uitvoering en verdere ontwikkeling van het systeem voor leerlingenondersteuning. Dat vraagt het coachen en begeleiden van leerkrachten bij het realiseren van de basiskwaliteit, het gezamenlijk vormgeven van de basisondersteuning en het organiseren van de benodigde extra ondersteuning. De intern begeleiders vormen, samen met de teamleiders en de directie het managementteam van de school.

Wat wij bieden:
  • Volop ruimte voor professionele ontwikkeling en persoonlijke groei
  • Betrokken collega's met aandacht en zorg voor elkaar
  • Leerlingen die je werk de moeite meer dan waard zijn én maken!
Wat wij zoeken:
  • Een fijne collega!
  • Een ambitieuze professional die te kenmerken is als onderzoekend en reflecterend, communicatief en verbindend, daadkrachtig en duidelijk
  • Onze voorkeur gaat uit naar een intern begeleider met ervaring, die in staat is een begeleidende en sturende rol te vervullen binnen het IB-team.

 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
L11
Arbeidsvoorwaarden
Conform CAO-PO

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Op basis van de binnengekomen sollicitaties maakt de commissie een selectie voor een eerste ronde sollicitaitegesprekken. In de tweede ronde volgt een criteriumgericht interview aan de hand van een of enkele voor te bereiden casussen.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.