Vacature Docent Natuurkunde in Oegstgeest

Onderwijs

Over Rijnlands Lyceum Oegstgeest

Contactpersoon
Mevr. Willeke Snijder
Plaats
Oegstgeest
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
havo, vwo, gymnasium
Beschrijving
Het Rijnlands Lyceum Oegstgeest is een bijzonder neutrale school met ca. 1400 leerlingen verdeeld over een internationale afdeling (Internationaal Baccalaureaat) en een Nederlandse afdeling: havo, vwo, gymnasium en tweetalig onderwijs (vwo en gymnasium). Een internationale sfeer kenmerkt het schoolleven. Veel aandacht gaat uit naar optimale ontplooiing van leerlingen. Hiervoor bieden wij uitdagende programma’s met een scala aan internationale, culturele, wetenschappelijke en sportieve activiteiten.
Bijzonderheden
Wij zoeken
Wij zoeken gemotiveerde, enthousiaste en collegiale docenten die onze leerlingen weten te stimuleren en motiveren. Centraal daarin staat de ambitie om leerlingen de ruimte en de mogelijkheden te geven zich optimaal en breed te ontwikkelen.

Vacature

Functietitel
Docent Natuurkunde 
Plaatsingsdatum
4-12-2019
Met ingang van
Zo spoedig mogelijk
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
ca. 0,7000
Omschrijving
Het Rijnlands Lyceum Oegstgeest zoekt voor schooljaar 2019-2020 een
 
Docent Natuurkunde – gericht op didactische ontwikkeling
1e graad (ca. 0,7000 fte)
 
Wij zoeken
Ben jij onze nieuwe collega die samen met de sectie (6 collega’s) vorm gaat geven aan de didactische ontwikkeling? We hebben een opzet, ideeën en plannen genoeg en maken daarnaast graag gebruik van jouw inbreng om onze leerlingen te stimuleren en motiveren voor het vak Natuurkunde. Je wordt uitgedaagd te ontwikkelen en te vernieuwen en krijgt daarin veel ruimte. Je werkt samen met je sectiegenoten van de internationale afdeling wat werken bij onze school een extra dimensie geeft.
De sfeer omschrijven we het beste als een internationale, ambitieuze en collegiale omgeving.
Je verzorgt met name lessen in onze Nederlandse afdelingen maar goede beheersing van de Engelse taal is zeker een pré gezien het internationale karakter van de school.
Voel jij je thuis bij het bovenstaande, dan komen we graag in contact met jou!

Wie zijn wij?
Het Rijnlands Lyceum Oegstgeest kenmerkt zich door onze focus op internationalisering: we hebben tweetalig onderwijs en een internationale afdeling. Met ruim 130 medewerkers geven we invulling hieraan. Leerlingen kunnen bij ons een havo-, atheneum-, of gymnasiumdiploma halen. Een grote groep vwo-leerlingen kiest voor tweetalig onderwijs Nederlands-Engels. Een kwart van de leerlingen volgt het Engelstalige internationale programma van het Internationaal Baccalaureaat.
 
Wij bieden
Naast een fijne en ambitieuze werkomgeving, plezierige en deskundige collega’s, korte lijnen, ruimte voor ontwikkeling en initiatieven, zijn arbeidsvoorwaarden ook van belang.
We bieden je natuurlijk een marktconform salaris in overeenstemming met je opleiding en ervaring en een tijdelijke benoeming met uitzicht op vast. Vanzelfsprekend is de CAO VO van toepassing. Daarnaast kunnen wij een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden aanbieden zoals een tegemoetkoming in de vakbondscontributie, een voordelige fietsregeling, een sportregeling, een jaarlijks fiscaal voordeel met onze salderingsregeling en korting op diverse verzekeringen.
 
Kijk voor meer informatie over onze school op onze website: www.rlo.nl
 
Het Rijnlands Lyceum Oegstgeest, daar kom je verder mee!

Solliciteren?
Gebruik button onderaan deze pagina.
Voor meer informatie over de vacature of onze school neem je contact op met Lieke Hergelink, conrector Onderwijs via
071- 519 3500.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Eisen

Opleiding
1e graads
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.