Vacature Groepsleerkracht in Den Haag

Onderwijs

Over montessorischool Houtwijk

Contactpersoon
Dhr. P.Mos
Plaats
Den Haag
Denominatie
Algemeen bijzonder
Type onderwijs
Montessori
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
Montessorischool Houtwijk groeit! De school is daarom momenteel gehuisvest in een hoofdgebouw en een dependance die op enkele honderden meters afstand ligt. In 2022 zal de school een mooi nieuw schoolgebouw gaan betrekken. Als aanvulling op het schoolteam zijn we daarom op zoek naar een leerkracht (...binnen het montessori-onderwijs spreken we overigens meestal van 'leid(st)ers') die zich voor 24 uur aan de school wil verbinden. Een grotere aanstelling kan overigens ook, daar komen we vast wel uit. Het is fijn als je de montessori-opleiding al gedaan hebt, maar mocht dat niet het geval zijn dan komt dat naderhand wel.  Mocht je geïnteresseerd zijn, laat het ons even weten. Een enthousiast, professioneel schoolteam neemt je graag in hun midden op!
Montessorischool Houtwijk is onderdeel van de Stichting Montessori-onderwijs Zuid-Holland (MZH), een middelgrote organisatie.

Vacature

Functietitel
Groepsleerkracht 
Plaatsingsdatum
2-12-2019
Met ingang van
zsm
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6-1,0
Omschrijving
Montessorischool Houtwijk groeit! De school is daarom nu nog gehuisvest op twee lokaties (in Den Haag zuid-west), maar daar komt verandering in: een splinternieuw schoolgebouw is naar verwachting in 2022 klaar. Er ontstaat een vacature met een omvang van 24 uur, maar ambieer je een grotere taakomvang dan kunnen we dat bespreken. De school heeft het montessoriconcept stevig op de rails staan en mag zich al jaren verheugen in grote belangstelling van ouders in de wijk. Er wordt gezocht naar een leerkracht (...maar in het montessori-onderwijs spreken we ook wel van 'leid(st)er) die bij voorkeur de montessori-opleiding al afrondde. Heb je die opleiding nog niet dan is dat echter geen probleem; op een moment dat het je schikt gaan we die voor je organiseren. Een professioneel schoolteam heet je graag welkom!

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen
Zij-instromers worden van harte uitgenodigd te reageren. Realiseer je in zo'n geval dat er een assessment zal plaatsvinden en dat je de eerste jaren werk en opleiding combineert. 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
in overleg
Arbeidsvoorwaarden
in overleg, de CAO is richtinggevend.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Graag ontvangen we je CV en je motivatiebrief. Erna volgen gesprekken met het schoolbestuur en de benoemingsadviescommissie. De aanstelling kan wat ons betreft op zo kort mogelijke termijn gerealiseerd worden.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.