Vacature Docent Nederlands (Ziektevervanging) in Uithoorn

Onderwijs

Over R.K. SG Thamen

Naam school
Contactpersoon
Mevr. B. Sniedt
Plaats
Uithoorn
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
lwoo, vmbo
Beschrijving

R.k. scholengemeenschap voor VMBO in Uithoorn

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands (Ziektevervanging) 
Plaatsingsdatum
2-12-2019
Met ingang van
Per direct
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,25 fte
Aantal uren
6
Omschrijving
Wij zijn wegens ziektevervanging per direct op zoek naar een docent Nederlands voor 0,25 fte.
(6 lessen). De lessen worden gegeven in klas 3 en 4 op basis, kader en mavo niveau.

Eisen

Opleiding
2e graads
Functie-eisen
Thamen is voor deze vacature op zoek naar kandidaten met een 2e graads bevoegdheid Nederlands en ruime ervaring in, bij voorkeur het VMBO, onderwijs. Wij zijn op zoek naar docenten die bewust kiezen voor het werken met VMBO leerlingen. De relatie met de leerlingen, oprechte interesse, het bieden van structuur en duidelijke regels zijn hierbij essentieel. 
Doordat docenten op Thamen in teamverband werken is er sprake van een gezamenlijke verantwoordelijkheid voor de leerlingen binnen uw team. Van de docenten wordt een professionele inbreng in het team verwacht. Betrokkenheid en samenwerken zijn hierbij belangrijke voorwaarden. U bent innovatief en gaat nieuwe uitdagingen niet uit de weg. Ook het met enthousiasme aangaan van alle veranderingen die we op de Thamen-agenda (het Thamen Toekomstbestendig-project, de invoering van Passend Onderwijs en de doorontwikkeling van Maatwerkuren om het taal -en rekenniveau schoolbreed te verbeteren) hebben staan en hierin een actieve en creatieve rol in nemen is een voorwaarde.

Staat u achter onze visie “het leren van kinderen gaat verder dan alleen de methode volgen”, bent u pro-actief en ziet u het als een uitdaging om onderdeel uit te maken van een zich snel ontwikkelende vakgroep en  wilt u meer dan alleen “de lessen draaien” dan zien wij uw sollicitatie graag tegemoet

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
- een introductiedag voor al het nieuwe personeel dat op Thamen komt werken.
- een persoonlijke coach voor iedere nieuwe aangestelde docent.
- eens per week een intervisiesessie die door een coach begeleid wordt.
- een vakgroep buddy voor iedere nieuwe docent. 
- ontwikkelmogelijkheden. 

Thamen maakt onderdeel uit van Stichting IRIS. Binnen deze stichting zijn op alle scholen voor zowel eerste als tweede graads docenten royale doorgroeimogelijkheden. Wij kennen daarnaast uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder uitgebreide interne en externe scholingsmogelijkheden. Opleiden en ontwikkelen van het personeel staat bij Stichting IRIS, en dus op alle scholen centraal.

De CAO VO is van toepassing op de medewerkers van IRIS.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Indien wij, na het ontvangen van uw sollicitatiebrief met cv, nader kennis met u willen maken zal er contact met u worden opgenomen. De verdere procedure zal bestaan uit twee gesprekken en een proefles. 

Mochten er vragen zijn van uw kant kunt u hiervoor contact opnemen met de afdeling HR. Zij zijn gaarne bereid tot het verstrekken van nadere informatie, telefoonnummer 0297-563192

 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.