Vacature Docent Nederlands 2e graads in Diemen

Onderwijs

Over Randstad Onderwijs Amsterdam

Contactpersoon
Dhr. Edwin Vermeeren
Plaats
Diemen
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
pro, lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium, technasium
Beschrijving
Bij Randstad hebben we altijd een breed aanbod aan onderwijs vacatures. De onderwijsspecialisten zijn dagelijks opzoek naar de optimale match tussen school en docent. Zo bieden wij bijvoorbeeld vaak vacatures voor docenten Nederlands, Engels en Wiskunde. Daarbij zijn ook andere vakken zoals Economie, Natuur en Scheikunde, Verpleegkunde en Techniek vakken waarvoor er vaak mooie vacatures openstaan.

Goede docenten zijn bij Randstad aan het juiste adres vanwege het diverse vacature aanbod door het hele land en vanwege de onderwijs specialisten die elke docent van persoonlijk advies voorzien en samen met hem of haar opzoek gaan naar de school die het beste past. Ben jij opgeleid als docent en ben je benieuwd naar wat de markt op het gebied van Onderwijs te bieden heeft? Schrijf je dan in bij Randstad Onderwijs zodat wij jou kunnen bereiken als wij een perfect passende baan voor jou hebben gevonden.
 
Bijzonderheden
Randstad Onderwijs helpt jou graag aan jouw ideale baan in het onderwijs. Ook kun je bij ons terecht voor opleidingen om vervolgens aan de slag te gaan als docent.

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 2e graads 
Plaatsingsdatum
29-11-2019
Dienstverband
Vast
FTE
0.8-1.0
Omschrijving
Nederlands docenten in Amsterdam, opgelet!

Randstad Onderwijs is op zoek naar ervaren docent Nederlands die les gaat geven in de onder of bovenbouw aan  Mavo/Havo leerlingen. Voor een school in Amsterdam is Randstad Onderwijs op zoek naar een bevlogen docent Nederlands.  
Op deze school draait alles om mensen. Zij praten veel met elkaar, luisteren naar elkaar, dagen elkaar uit en doen projecten samen. De leerlingen hebben een ondernemende houding. Op deze school betekend het dat je naast de algemene en aanvullende vaardigheden leert op het gebied van communiceren en ondernemen.Dit vraagt om een open en transparante cultuur waarin je fouten mag maken en waaring je samen met elkaar naar oplossingen zoekt.

Als docent vindt de school het belangrijk dat jij lesstof goed kan overbrengen en leerlingen kan coachen bij hun leerdoelen. Ook veiligheid staat bij deze school hoog in het vaandel, zodat jij als docent zoveel mogelijk uit de leerling kan halen. Deze school heeft een informele cultuur waarin veel contact is tussen docenten, leerlingen en ouders. Het is belangerijk dat iedereen zich goed voelt op school om zo het beste resultaat uit de leerling en docent te halen
Van jou vragen we:

- Een tweede graads bevoegdheid Nederlands;
- Een pedagogish en flexibile instelling/houding;
- Per 1 januari besschikbaar voor 0,8 fte.

Wat kun je van ons verwachten? Nou, een heleboel. Je ontvangt van ons een salaris dat gebaseerd is op de cao MBO, inschaling LB op basis van een fulltime aanstelling. Daarnaast krijg je een reiskostenvergoeding en een eindejaarsuitkering. Ook zijn er via Randstad diverse trainingen mogelijk die je gratis kan volgen.
Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer nu via de button hieronder! Neem voor vragen gerust contact met mij op.

Marlien Swarts 
Tel nummer: 06-51072765
 

Eisen

Opleiding
2e graads
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.