Vacature Docent Nederlands in Zeist

Onderwijs

Over Openbaar VMBO en MAVO Zeist

Contactpersoon
Dhr. Jeffrey Gibbs
Plaats
Zeist
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
vmbo
Beschrijving
Onze school:
Het Openbaar VMBO en MAVO Zeist wil haar leerlingen ruimte en uitdaging bieden om hun talenten optimaal te ontwikkelen en daarbij uitstekende prestaties te leveren. Wij zijn een open school, waar iedereen welkom is, ongeacht achtergrond, afkomst, godsdienst of geaardheid. Openbaar VMBO en MAVO telt 600 leerlingen en 60 medewerkers.

Ons onderwijs kenmerkt zich door:
Op het openbaar VMBO en MAVO Zeist worden leerlingen uitgedaagd prestaties te leveren, grenzen te verleggen en talenten te ontwikkelen. Onze bedoeling is dat onze leerlingen het maximale uit zichzelf halen. Wij bieden leerlingen hierbij een veilige, vertrouwde, uitdagende en afwisselende leeromgeving met realistisch en uitdagend onderwijs. Wij stimuleren het verantwoordelijkheidsgevoel van leerlingen, voor henzelf, hun werk, hun omgeving en in contact met elkaar. Naast vakgebonden lessen leren leerlingen in vakoverstijgende projecten kennis en vaardigheden toe te passen.
Bijzonderheden
Gelieve te solliciteren via het formulier van MeesterBaan.

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 
Plaatsingsdatum
28-11-2019
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8
Omschrijving
Verantwoordelijkheden:
  •  Als docent ben je verantwoordelijk voor het geven van de lessen volgens het vastgestelde pta of ptd. Daarnaast ben je vaak mentor en geef je ondersteunings- en verdiepingslessen.  
  • Je legt verantwoordelijkheid af aan de teamleider 

Wij staan voor:
  • Verdraagzaamheid en tolerantie. Wij spannen ons in voor een verdraagzame samenleving. Wij accepteren en waarderen verschillen tussen mensen. 
  • De school uit, de wereld in! Wij staan open voor de wereld om ons heen en hechten waarde aan buitenschools leren door middel van activiteiten en excursies als aanvulling op het lesprogramma. 
  • Open voor leerlingen. Wij hanteren geen wachtlijsten of loting om het aantal leerlingen te reguleren. 
  • Open voor dialoog. Wij vinden het van belang dat school en ouders wat betreft de identiteit van de school op één lijn zitten. Daarom betrekken wij ouders hierbij via dialoogsessies. 
  • Leerlingen van het OVMZ zijn doeners. De school biedt daarom naast theoretisch onderwijs ook praktijkgericht onderwijs, op gebieden als zorg en welzijn, economie en ondernemen, dienstverlening en producten.

Wij bieden:
  • Een uitdagende rol binnen een veranderende organisatie. Samen met je collega’s kun je meedenken over het verder vormgeven aan het onderwijs bij ons op school.  
  • Lessen van 40 of 80 minuten. Het is dus niet standaard bij ons. 

Wij komen graag in contact met kandidaten die:
  • Pedagogisch en didactisch onderlegd zijn om les te geven aan vmbo leerlingen. 

Ben je enthousiast geworden en wil je graag solliciteren? Klik dan op solliciteren. Je komt dan op de vacaturewebsite van NUOVO.

Heb je nog vragen over deze vacature?
Naam leidinggevende: Jeffrey Gibbs
E-mail werk: jgibbs@ovmz.nl

Het Openbaar VMBO en MAVO Zeist maakt deel uit van: NUOVO
NUOVO is een ondernemende stichting voor Openbaar Voortgezet Onderwijs in de regio Utrecht. NUOVO heeft 14 scholen onder haar verantwoordelijkheid. Deze scholen bieden voortgezet onderwijs in het spectrum van praktijkonderwijs tot en met gymnasiaal onderwijs.
NUOVO scholengroep verzorgt kwalitatief hoogwaardig onderwijs vanuit de overtuiging dat maximale ontplooiing van leerlingen om maatwerk vraagt.  Geworteld in een in een solide basis van ervaring en deskundigheid willen we duurzaam en toekomst gericht onderwijs bieden. NUOVO is ambitieus, ondernemend en realistisch. www.nuovo.eu

 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.