Vacature Leraar Nederlands en Loopbaan en Burgerschap in Den Bosch

Onderwijs

Over Koning Willem I College

Contactpersoon
Dhr. Van Nistelrooij
Plaats
Den Bosch
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar Beroepsonderwijs
Beschrijving
Het Koning Willem I College is een vooruitstrevend Regionaal Onderwijs Centrum (ROC) voor middelbaar beroepsonderwijs, vervolgonderwijs en educatie. We zijn een echt Community College, een bruisend middelpunt van binnen- en buitenschoolse activiteiten die het leren bevorderen en met een grote maatschappelijke betrokkenheid. Het college biedt je gelegenheid om ambities vorm te geven binnen een plezierige, inspirerende en informele werkomgeving. Dat dit door medewerkers zo wordt ervaren, blijkt Uit de medewerkerstevredenheidsonderzoeken die regelmatig gehouden worden. In 2015 is het college vanuit “het beste werkgeversonderzoek” verkozen tot beste onderwijswerkgever en behaalden we de 6de plaats van beste werkgevers in het land. Het Koning Willem I College hecht veel belang aan de kwaliteit van de medewerkers. Zij worden beschouwd als professionals en krijgen optimale kansen om zich (verder) te ontwikkelen.

Onze Missie
Het succes van de student is de reden van ons bestaan

Onze Visie
Gewoon een goede school

Onze Kernwaarden
· Wij zijn een community college
· Wij spreken alle talenten aan
· Wij voeden creatief denken
· Wij verleggen grenzen
· Wij gaan voor een betere wereld
 
Bijzonderheden

Vacature

Functietitel
Leraar Nederlands en Loopbaan en Burgerschap 
Plaatsingsdatum
27-11-2019
Met ingang van
Zo snel mogelijk
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
1,0
Aantal uren
22
Omschrijving
Wil jij jouw passie voor de Nederlandse taal overbrengen op de technici van morgen? Ben jij in staat om boeiende lessen Nederlands en Loopbaan en Burgerschap te verzorgen? Dan ben jij wellicht de juiste kandidaat.
De Middelbare Techniek School (MTS) biedt technische opleidingen aan op verschillende locaties in de omgeving ’s-Hertogenbosch en daarbuiten. Onze MTS verzorgt opleidingen voor ongeveer 1450 BOL- en BBL-studenten en doet dat met ruim 60 medewerkers. Er is een grote verscheidenheid aan opleidingen binnen de richtingen Elektrotechniek, Installatietechniek, Metaaltechniek, Procestechniek, Koude Techniek en Hightech Metalektro. Er wordt hoofdzakelijk lesgegeven op de Techniek Campus aan de Onderwijsboulevard, alsmede op de buitenlocaties van MTS in ’s-Hertogenbosch en daarbuiten.

Voor deze afdeling zijn we – op basis van zwangerschapsvervanging – voor 40 uur per week op zoek naar een gemotiveerde, collegiale en bevlogen Leraar Nederlands en Loopbaan en Burgerschap. De lessen zullen worden gegeven aan de BBL-klassen van de MTS.

 
Wat ga je doen?
• De leerlingen op een plezierige en effectieve wijze lesgeven, afgestemd op hun opleiding, leerwensen en beginniveau.
• Het begeleiden van leerlingen op school en/of in de praktijk.
• Het samenstellen van leer- en oefenmateriaal en van de les- en leermethode, alsmede de begeleiding en beoordeling van werkstukken en afstudeerprojecten.
• Het leveren van een bijdrage aan het samenstellen van onderwijsprogramma’s, het ontwikkelen van voorstellen voor (onderwijs)vernieuwing en de advisering van het management op dat gebied.
• Een bijdrage leveren aan de afstemming van het proces m.b.t. toetsing en examinering alsmede het leveren van een bijdrage aan de toetsontwikkeling.

Eisen

Functie-eisen
Wat verwachten we van jou?
• Kennis van en ervaring met de vakgebieden en de bedrijfspraktijk.
• Algemene theoretische kennis van pedagogische en didactische methoden en technieken.
• Vaardig in het overdragen van kennis.
• Vaardig in het begeleiden en motiveren van leerlingen en het opzetten van onderwijsprogramma’s.
• Vaardig in het toepassen van didactische methoden en technieken.
• Afgeronde tweedegraads lerarenopleiding Nederlands of
• PABO-diploma, aangevuld met de Minor ‘inleiding docent Nederlands’ of Pedagogisch-didactisch getuigschrift.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB of 9
Arbeidsvoorwaarden
Wat bieden we?
• Het maximum salaris dat bij de aanstelling hoort is € 4218,- bruto op basis van een fulltime betrekking.
• Indien er sprake is van een ontwikkeltraject dan bedraagt het maximale aanvangssalaris € 3789,- bruto op basis van een fulltime aanstelling (schaal 9).
• Verder biedt het Koning Willem I College uitgebreide opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden en kan er gerekend worden op goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een aantrekkelijke vakantieregeling en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
• De aanstelling is op basis van zwangerschapsverlof tot en met uiterlijk 15-7-2019.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer Bart van Nistelrooij (HR adviseur) via telefoonnummer 06-23124757.
 
De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op woensdagmiddag 18 december 2019.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.