Vacature Docent Nederlands 2e graads in Diemen

Onderwijs

Over Randstad Onderwijs Amsterdam

Contactpersoon
Dhr. Edwin Vermeeren
Plaats
Diemen
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
pro, lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium, technasium
Beschrijving
Bij Randstad hebben we altijd een breed aanbod aan onderwijs vacatures. De onderwijsspecialisten zijn dagelijks opzoek naar de optimale match tussen school en docent. Zo bieden wij bijvoorbeeld vaak vacatures voor docenten Nederlands, Engels en Wiskunde. Daarbij zijn ook andere vakken zoals Economie, Natuur en Scheikunde, Verpleegkunde en Techniek vakken waarvoor er vaak mooie vacatures openstaan.

Goede docenten zijn bij Randstad aan het juiste adres vanwege het diverse vacature aanbod door het hele land en vanwege de onderwijs specialisten die elke docent van persoonlijk advies voorzien en samen met hem of haar opzoek gaan naar de school die het beste past. Ben jij opgeleid als docent en ben je benieuwd naar wat de markt op het gebied van Onderwijs te bieden heeft? Schrijf je dan in bij Randstad Onderwijs zodat wij jou kunnen bereiken als wij een perfect passende baan voor jou hebben gevonden.
 
Bijzonderheden
Randstad Onderwijs helpt jou graag aan jouw ideale baan in het onderwijs. Ook kun je bij ons terecht voor opleidingen om vervolgens aan de slag te gaan als docent.

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 2e graads 
Plaatsingsdatum
27-11-2019
Met ingang van
27-11-2019
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,58 fte
Omschrijving
Docent Nederlands (2e graads)
Zélf vorm geven aan jouw toekomstige onderwijs, functie-inhoud en werkplezier?
Voor een nieuwe en moderne school in de Flevopolder is Randstad opzoek naar een bevlogen docent Nederlands 2e graads voor een langdurige ziektevervanging.

Deze school biedt meer dan alleen lesgeven. Als betrokken docent Nederlands breng je met enthousiasme het vak Nederlands aan vmbo klassen over. Het zal voornamelijk gaan om onderbouwklassen. Deze school zoekt een docent voor 12 lesuren van 60 minuten. De school stapt volgend jaar ook nog eens naar een nieuwe campus. Dit biedt jou dus de unieke en uitdagende kans om in een nieuw gebouw en nieuw onderwijs jezelf te ontwikkelen als pionier. Werken bij deze school is zoveel meer dan alleen lesgeven. Pionieren staat hier op nummer een. Omdat de school in de toekomst voortdurend op zoek is naar kwaliteit geeft deze functie ook nadrukkelijk een kans om te laten zien wat je in huis hebt in de toekomst.
Naast al jou talenten en energie vragen wij;
    • Een afgeronde lerarenopleiding voor 2e graads docent Nederlands.
    • Een ervaren PABO-docent bovenbouw en LIO’ers Nederlands worden ook van harte uitgenodigd om te solliciteren.
    • Een empathische teamspeler die verantwoordelijkheid durft te nemen.
Ben jij de docent met een frisse blik op onderwijs?
En krijg je zin om op deze school aan de slag te gaan?
Bel of mail mij vandaag nog;
Marlien.swarts@nl.randstad.com
06-51072765

Eisen

Opleiding
2e graads
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.