Vacature Docent Nederlands 1e graads in Diemen

Onderwijs

Over Randstad Onderwijs Amsterdam

Contactpersoon
Dhr. Edwin Vermeeren
Plaats
Diemen
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
pro, lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium, technasium
Beschrijving
Bij Randstad hebben we altijd een breed aanbod aan onderwijs vacatures. De onderwijsspecialisten zijn dagelijks opzoek naar de optimale match tussen school en docent. Zo bieden wij bijvoorbeeld vaak vacatures voor docenten Nederlands, Engels en Wiskunde. Daarbij zijn ook andere vakken zoals Economie, Natuur en Scheikunde, Verpleegkunde en Techniek vakken waarvoor er vaak mooie vacatures openstaan.

Goede docenten zijn bij Randstad aan het juiste adres vanwege het diverse vacature aanbod door het hele land en vanwege de onderwijs specialisten die elke docent van persoonlijk advies voorzien en samen met hem of haar opzoek gaan naar de school die het beste past. Ben jij opgeleid als docent en ben je benieuwd naar wat de markt op het gebied van Onderwijs te bieden heeft? Schrijf je dan in bij Randstad Onderwijs zodat wij jou kunnen bereiken als wij een perfect passende baan voor jou hebben gevonden.
 
Bijzonderheden
Randstad Onderwijs helpt jou graag aan jouw ideale baan in het onderwijs. Ook kun je bij ons terecht voor opleidingen om vervolgens aan de slag te gaan als docent.

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 1e graads 
Plaatsingsdatum
27-11-2019
Met ingang van
01-12-2020
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,8 fte
Omschrijving
Docent Nederlands 1e graads
 
Zorgen dat leerlingen echt worden voorbereid op een kansrijke carrière.
Dát doe jij als docent Nederlands 1e graads op deze school. Voor een nieuwe en moderne school in de Flevopolder is Randstad opzoek naar een bevlogen docent Nederlands 1e graads.
 
Ben jij een uitstekende docent Nederlands die zijn/haar liefde voor het vak weet over te brengen op leerlingen? Wil jij een nieuwe dimensie geven aan het vak Nederlands als docent? Wil jij zoveel meer dan 20 lessen voor de klas? Ben jij een echte pionier? Dan zijn wij opzoek naar jou!
 
Het sleutelwoord binnen deze school is samenwerken. Enerzijds met collega-docenten Nederlands, anderzijds met docenten van andere vakken. Verbindend doceren, raakvlakken zoeken en toewerken naar een nieuwe manier van lesgeven. Met lesmateriaal dat je deels zelf ontwikkelt, geef je hier de juiste invulling aan. Wat je daarvoor terugkrijgt? Leerlingen die vanuit andere invalshoeken onze mooie taal  benaderen en zich daardoor breder ontwikkelen. En daarvan sta jij aan de basis.
Naast al jou talenten, creativiteit en energie vragen wij;
  • een 1e graads lesbevoegdheid Nederlands of studerend voor die bevoegdheid.
  • ervaring als docent in combinatie met een stevige persoonlijkheid.
Ben jij dit helemaal?
Bel of mail mij vandaag nog;
 
Marlien.swarts@nl.randstad.com
06-51072765
 
 
 

Eisen

Opleiding
1e graads
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.