Vacature Docent Nederlands 1e graad 0.6/0.7 wtf 07119119 in Bergen op Zoom

Onderwijs

Over OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o.

Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Bergen op Zoom
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Beschrijving
OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o.
De OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o. bestaat uit vier vestigingen: het Mollerlyceum en de ZoomMAVO te Bergen op Zoom, het ZuidWestHoek College te Ossendrecht en 't Ravelijn te Steenbergen. De scholengroep is een sterke onderwijsspeler in de regio en profileert zich als kansenschool. Het onderwijsaanbod bestaat uit breed vmbo, havo, atheneum en gymnasium.
Kenmerkend zijn de kleinschaligheid van de organisatie en de kwaliteit van onderwijs en leerlingbegeleiding. Alle 2000 leerlingen binnen de OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o. krijgen ‘onderwijs op maat’.
Bijzonderheden
De OMO Scholengroep Bergen op Zoom e..o. maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 1e graad 0.6/0.7 wtf 07119119 
Plaatsingsdatum
26-11-2019
Met ingang van
26-11-2019
FTE
0,6
Omschrijving
Docent Nederlands 1e graad (0,6 / 0,7 wtf) Mollerlyceum te Bergen op Zoom
Ter vervanging van verlof

De functie
Heb je een talenknobbel en ben je enthousiast om onze sectie Nederlands tijdelijk te versterken? Dan ben jij vast de docent die wij zoeken!
Je vindt het belangrijk om bij te dragen aan de ontwikkelingen van jongeren. Je bent iemand die de leerling als individu ziet en je hebt ook oog voor de mogelijkheden die er voor hem of haar zijn. Dat is namelijk de reden dat je voor het onderwijs hebt gekozen.

Functie-eisen
• Je hebt een bevoegdheid 1e graad Nederlands of in opleiding hiertoe;
• Je vindt jouw vak geweldig en draagt dit ook uit;
• Je bent creatief en kan buiten de kaders denken;
• Je hebt reflectief vermogen en je blijft graag bijleren;
• Je beschikt over het nodige ondernemerschap.

Wat bieden wij jou?
Een benoeming als docent per 11 maart 2020 (mogelijk een paar weken eerder) tot einde schooljaar 2019-2020 op basis van vervanging. Je ontvangt een marktconform salaris volgens de onderwijs cao. Inschaling is afhankelijk van je competenties, opleiding en werkervaring. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers ook zichzelf blijven ontwikkelen. Daarvoor krijg je bij ons alle ruimte. We bieden ontwikkelingsmogelijkheden, zowel inhoudelijk als verbredend. Je bent zelf eigenaar van je loopbaan.

Onze school
Het Mollerlyceum is een kleine, gezellige school met een goede sfeer waar we ongeveer 700 leerlingen onderwijs op maat aanbieden. Ons onderwijsaanbod bestaat uit mavo (klas 4), havo, atheneum en gymnasium. Ons motto ENJOY LIFE is voelbaar. Dit betekent dat onze leerlingen hard moeten werken, maar tijdens hun schoolperiode ook veel leuke dingen meemaken. Daarbij vinden wij dat leren van elkaar belangrijk is. Iedereen kent elkaars naam en onze docenten hebben oog voor het welbevinden van leerlingen. Ons schoolgebouw is een monumentaal pand aan de rand van het centrum in Bergen op Zoom.

Hoe nu verder?
Wil je meer weten over deze vacature of over onze school kan je meer informatie vinden op de volgende websites; www.mollerlyceum.nl en www.omo.nl. Als je daarna nog vragen hebt, kan je contact opnemen met Frank Looijen (directeur) via f.looijen@mollerlyceum.nl of 0620838890.

Wanneer je enthousiast wordt van bovenstaand profiel, kan je via www.omo.nl solliciteren middels het uploaden van je motivatiebrief en curriculum vitae. Solliciteren kan t/m 9 december 2019. Sollicitaties via mail worden niet in behandeling genomen.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.