Vacature Docent Nederlands 2e graads Arcus in Lelystad

Onderwijs

Over ISG Arcus

Naam school
Contactpersoon
Mevr. K. van Dekken
Plaats
Lelystad
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
vmbo, havo, vwo
Beschrijving
De Stichting voor Voortgezet Onderwijs Lelystad (SVOL) vormt het bestuur van ISG Arcus, Scholengemeenschap De Rietlanden en Scholengemeenschap Lelystad. Doel van de stichting is: * Een breed en aantrekkelijk onderwijsaanbod. * Brede scholengemeenschappen met behoud van eigen identiteiten. * Goed werkgeverschap Ruim 3500 leerlingen volgen onderwijs aan de scholen van de SVOL. Er zijn 430 personeelsleden in dienst. ISG-Arcus is een algemeen-christelijke school. Van de sollicitanten verwachten wij een Protestants Christelijke of Rooms-Katholieke levensovertuiging. Ook wil Arcus een multiculturele school zijn. Centrale waarden in de schoolcultuur zijn: openheid, rechtvaardigheid, respect en betrokkenheid. De school wil zorgzaam zijn voor personeel en leerlingen, een veilig en gastvrij leef- en werkklimaat realiseren, in goede samenspraak met ouders en leerlingen.

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 2e graads Arcus 
Plaatsingsdatum
26-11-2019
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0.5714
Aantal uren
12
Omschrijving
1 onderwijslocatie, bestaande uit 7 gebouwen, voor 3.800 middelbare scholieren. In 2021/2022 is het zover. Dan opent onze gloednieuwe campus Porteum zijn deuren in polderhoofdstad Lelystad voor al onze vmbo-, havo- en vwo-leerlingen. In de aanloop naar deze grootse overstap – ons onderwijs wordt nu nog op 3 verschillende locaties gegeven – zoeken we een bevlogen docent Nederlands 2e graads voor een langdurige ziektevervanging op schoollocatie ISG Arcus.
Meer dan lesgeven
Als betrokken docent Nederlands breng je met enthousiasme het vak aan onze klassen vmbo over. Voornamelijk onderbouwklassen. We zoeken een nieuwe collega voor 12 lesuren van 60 minuten. Met de overstap naar de nieuwe campus, grijp je een unieke en uitdagende kans, in een nieuw gebouw en nieuw onderwijs. Het wordt namelijk zoveel meer dan lesgeven. Het wordt pionieren bij Porteum.
Omdat we in de toekomst voortdurend op zoek zijn naar kwaliteit is deze functie ook nadrukkelijk een kans om te laten zien wat je in huis hebt.
Werk in uitvoering
We bouwen nú aan de campus. Letterlijk. Natuurlijk hoef jij straks geen Nederlands te geven met je voeten in de bouwgrond. Totdat de deuren van Porteum openen, doceer je aan onder- en bovenbouwleerlingen vanuit schoollocatie ISG Arcus. ISG Arcus is een fijne school met een hecht team van docenten en andere medewerkers.
Deze scholengemeenschap vormt straks met de collega’s van Scholengemeenschap Lelystad en SG De Rietlanden de nieuwe campus. Vanaf dag 1 bundel je de krachten met alle collega’s, ook al is dat in het begin nog even vanaf 3 locaties. Samen werken jullie aan beter onderwijs voor onze leerlingen en wordt vormgegeven aan jullie eigen, toekomstige onderwijs, functie-inhoud en werkplezier.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads
Functie-eisen

Wij vragen:
 • Een afgeronde lerarenopleiding voor 2e graads docent Nederlands.
 • Een ervaren PABO-docent bovenbouw en LIO’ers Nederlands worden ook van harte uitgenodigd om te solliciteren.
 • Ervaring als docent in combinatie met een stevige persoonlijkheid.
 • Een empathische teamspeler die verantwoordelijkheid durft te nemen.
 • Een docent met een frisse blik op onderwijs.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
CAO VO
Arbeidsvoorwaarden
Je kan op ons rekenen
 • Bruto maandsalaris tot € 4.186,00 (LB) plus eindejaarsuitkering.
 • Diverse verlofregelingen waaronder (betaald) ouderschapsverlof, een individueel keuzebudget aan verlofuren t.b.v. duurzame inzetbaarheid en zorgverlof.
 • Intensief begeleidingsprogramma voor onze nieuwe docenten.
 • Ruime mogelijkheden als het gaat om nascholing en doorontwikkeling.
 • Studieverlof en opleidingsbudget.
 • Eigen laptop.
 • Cafetaria-regeling met o.a. bedrijfsfitness en fietsplan.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Solliciteer nú
Deel direct jouw cv en motivatie vóór 2 december a.s. maar liever zo snel mogelijk.  Je krijgt hoe dan ook bericht van ons. Goed bericht is een uitnodiging voor een eerste gesprek, bij wederzijdse enthousiasme plannen we een tweede gesprek. Een proefles kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
Vragen? Over onze toekomstvisie en/of deze vacature? Neem dan contact op met Ellen Klein, afdelingsleider vmbo beroepsgericht, bij ISG Arcus, via 0320-240500.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.