Vacature Docent Nederlands 2e graads vmbo in Gouda

Onderwijs

Over CSG De Goudse Waarden

Naam school
Contactpersoon
Mevr. Smit
Plaats
Gouda
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Beschrijving
“De Goudse Waarden” is een christelijke scholengemeenschap voor Praktijkonderwijs, VMBO, HAVO, Atheneum en Gymnasium. De scholengemeenschap is gevestigd in Gouda en bestaat uit drie 'scholen': De Goudse Waarden Praktijkschool, Het Lyceum-HAVO en De Gouwe (VMBO). De scholen begeleiden jonge mensen om volwaardig deel uit te maken van de samenlevering en richten zich op zowel kwalificatie, socialisatie als persoonlijke vorming. Ons motto: Beleef de tijd van je leven op De Goudse Waarden!
De school telt ca. 1850 leerlingen en biedt haar onderwijs aan op twee locaties in Gouda. De medewerkers werken er met plezier. De leerlingen geven de school goede scores. De leeropbrengsten van de scholen zijn op orde.
Word jij onze nieuwe collega?
 
Bijzonderheden
Van sollicitanten verwachten we dat zij vanuit een persoonlijke overtuiging een bijdrage willen leveren aan het Christelijk karakter van de scholengemeenschap.

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 2e graads vmbo 
Plaatsingsdatum
21-11-2019
Met ingang van
per direct
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
5 lesuren
Aantal uren
5 lesuren
Omschrijving
Voor locatie De Gouwe zoeken wij per direct een docent Nederlands (Muiswerk), 5 lesuren voor mavo/gemengde leerweg en de basis-/kaderberoepsgerichte leerwegen, 2e graads bevoegdheid. Het betreft een tijdelijke vacature.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.