Vacature Docent NT2 in Spijkenisse

Onderwijs

Over Praktijk College Spijkenisse

Contactpersoon
PSA
Plaats
Spijkenisse
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier, Praktijkonderwijs
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
pro
Beschrijving
Het Praktijk College is onderdeel van de Stichting Onderwijsgroep Galileï en heeft een regiofunctie voor Voorne Putten Rozenburg en de Hoeksche Waard. De school telt op dit moment 280 leerlingen verdeeld over de 3 locaties, t.w. in Spijkenisse, Brielle en Oud-Beijerland.
De school bereidt de leerlingen voor op onze samenleving, waarbij de aandacht vooral gericht is op praktische vaardigheden en attitude vorming.
Bijzonderheden
Praktijk College Spijkenisse maakt deel uit van onderwijsgroep Galilei, met scholen voor voortgezet openbaar voortgezet onderwijs op Voorne-Putten.

Vacature

Functietitel
Docent NT2 
Plaatsingsdatum
21-11-2019
Met ingang van
6-1-2020
Soort vacature
Parttime
FTE
0,8000
Omschrijving
Voor de locatie Spijkenisse zoeken wij een NT2 docent die voornamelijk Nederlands geeft, met daarnaast rekenen en Engels.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads of Overige
Functie-eisen
Functie-informatie: Van de docent wordt verwacht dat hij/zij op basis van een Individueel OntwikkelingsPlan werkt. Het doel is, naast het verwerven van de Nederlandse Taal, zo snel als mogelijk aansluiting te vinden bij het opleidingsniveau van de leerling en een gefaseerde instroom binnen VO te realiseren. Onze voorkeur gaat uit naar collega’s met een 2 e graad bevoegdheid wiskunde of een PABO opleiding aangevuld met een VO bevoegdheid. Functie-eisen: Van de kandidaten verwachten wij onder meer dat zij: • beschikken over ruim voldoende sociale vaardigheden richting leerlingen van 12 tot 18 jaar, ouders en collega’s • een open, resultaatgerichte en besluitvaardige houding hebben • in staat zijn in een team te functioneren • bereid zijn mee te werken aan binnen – en buitenschoolse activiteiten

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Conform CAO

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Voor nadere informatie over de functie kunt u contact opnemen met:
  • de heer M. Bijl, directeur Praktijk College  tel. 0181-613187 (school)
         Uw sollicitatie kunt u via Meesterbaan versturen
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.