Vacature Docent Nederlands en Burgerschap in Gouda

Onderwijs

Over mboRijnland

Naam school
Contactpersoon
mboRijnland, Recruitment
Plaats
Gouda
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar Beroepsonderwijs
Beschrijving
Over mboRijnland
Trots op mbo

In onze naam benadrukken we hoe trots we zijn op ons middelbaar beroeps­onderwijs. Wij leiden studenten op tot echte vakmensen. Vakkrachten die echt iets toevoegen aan onze omgeving. Ook geven we studenten de kans om zich persoonlijk te ontwikkelen. Wij geloven in hun mogelijkheden, in hun talenten, in hun drijfveren. Onze studenten hebben de toekomst.

Méér dan mbo

Ons motto is: méér dan mbo. Studenten leren bij ons niet alleen een beroep. Ze ontwikkelen zich ook persoonlijk en leren hun eigen weg in de samenleving te vinden. We bieden excellente leertrajecten en keuzevakken aan. Bovendien geven we naast middelbaar beroepsonderwijs ook cursus­sen en trainingen aan bedrijven en instellingen. Ook kun je bij ons terecht voor voortgezet algemeen volwassenenonderwijs (vavo). Wij geven studenten de kans om zich vanuit hun passie en interesses te ontwikkelen.

Onze regio

Ons onderwijs draagt bij aan de ontwikkeling van de regio Rijnland. Het is de regio waarin we samenwerken met bedrijven, andere onderwijsinstellingen, politiek en maatschappelijke instellingen.  Dat doen we vanuit onze scholen in:

  • Alphen aan den Rijn;
  • Gouda;
  • Leiden;
  • Leidschendam-Voorburg;
  • Woerden;
  • Zoetermeer.
Rijnlands denken

mboRijnland verwijst ook naar het Rijnlands denken. Vakmanschap, vertrouwen en verbinding zijn waarden die daarin voorop staan. Allereerst leiden we studenten op tot echte vakmensen, iedere dag weer. We vertrouwen daarbij op hun ambities en talenten. Ook geloven we in ons eigen vakman­schap. We hebben ruim 1.700 collega’s met een schat aan ervaring en vakken­nis. Met die expertise zorgen we dat studenten zich verder ontwikkelen. Dat doen we samen met anderen. Want in verbinding kun je ontwikkelen.

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands en Burgerschap 
Plaatsingsdatum
20-11-2019
Met ingang van
1-2-2020
Referentienummer
613000
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,4
Omschrijving
In verband met vervanging zijn wij voor de periode van 1 februari - 15 juni 2020 op zoek naar een ervaren (- en bevoegd) docent Nederlands, die tevens de lessen burgerschap verzorgt. 

Heb jij affiniteit met studenten die een opleiding volgen in de Gezondheidszorg? Ben jij in deze periode beschikbaar en direct inzetbaar? Dan zijn wij, team Gezondheidszorg in Woerden, op zoek naar jou! 

Inhoudelijke kennis, pedagogische en didactische vaardigheden vinden wij belangrijk. Hoe jij dit hebt opgedaan kan variëren; bijvoorbeeld door middel van een lerarenopleiding of PDG. Daarnaast is werkervaring binnen het mbo een pré. Ook vaardigheden op het gebied van klassenmanagement en organisatorisch vermogen zijn nodig in deze baan.  

Qua persoonlijkheid zijn we op zoek naar een docent die plezier heeft in lesgeven, kan motiveren, goed contact kan maken met uiteenlopende studenten en een veilige en uitdagende leeromgeving kan creëren in de klas. Het is belangrijk dat je je op je gemak voelt in een kleinschalig, toegewijd team in een veranderende en dynamische organisatie.   

 

Wat ga je doen? 

  • Je verzorgt lessen op het gebied van Nederlands en Burgerschap; 

  • Je begeleidt studenten in hun leerproces zowel op vakinhoudelijke alsook bij de persoonlijke ontwikkeling; 

  • Je neemt, indien nodig, examens af; 

  • Je levert een bijdrage aan de onderwijsontwikkelingen binnen MBO College Gezondheidszorg in Woerden. 

 

 

  

 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB/LC
Arbeidsvoorwaarden

Afhankelijk van opleiding, ervaring en bevoegdheid word je ingedeeld en ingeschaald in de functie docent LB of LC van de cao MBO. Je krijgt in eerste instantie een tijdelijk contract in verband met vervanging voor de periode 1 februari 2020 tot 15 juni 2020. 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie

Solliciteren? 

Heb je interesse in deze vacature, stuur dan voor 9 december 2019 jouw sollicitatie (vergezeld van jouw motivatie en CV). Solliciteren kan via de knop onderaan deze vacaturetekst. 

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd, waarbij interne kandidaten voorrang hebben in de procedure. 

Wij nodigen ZZP’ers uit om mee te solliciteren. Wij werven graag zelf onze kandidaten, dus zonder hulp van werving- en selectiebureaus.  

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.