Vacature Docent Nederlands in Alphen a/d Rijn

Onderwijs

Over Ashram College

Naam school
Contactpersoon
Mevr. Ellen van der Breggen
Plaats
Alphen a/d Rijn
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
vmbo, havo, vwo
Beschrijving
Het Ashram College is een bruisende school voor voortgezet onderwijs met een vestiging in Alphen aan den Rijn en een vestiging in Nieuwkoop.  De school staat bekend om haar vooruitstrevende karakter en biedt modern onderwijs aan leerlingen op de niveau's vmbo-bk, mavo, de havo en het vwo.  De beide vestigingen hebben elk hun eigen cultuur. Door de persoonlijke en betrokken wijze van leren en werken, voelen leerlingen en medewerkers zich snel thuis op onze school. 
In schooljaar 2017-2018 zijn we op de vestiging in Alphen aan den Rijn in volle vaart gestart met een nieuw onderwijsconcept in de brugklas. Er wordt sindsdien in leerjaar één, twee en drie les gegeven in lintvakken (wiskunde en talen), modules (society, science, art) en projecten.  Naast deze lessen roosteren we werktijd voor leerlingen in en worden de leerlingen intensief begeleid door hun coach. Natuurlijk gebruiken we bij dit moderne onderwijs ook moderne leermiddelen zoals digitale methodes en Chromebooks en zijn er in alle lokalen smartboards te vinden.
Onze scholen kenmerken zich door een open en veilig schoolklimaat, waarin leerlingen kunnen leren, hun talenten kunnen ontwikkelen en hun grenzen durven te verleggen.
 

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 
Plaatsingsdatum
20-11-2019
Met ingang van
z.s.m.
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,6
Aantal uren
15
Omschrijving
Het Ashram College zoekt voor de vestiging Alphen aan den Rijn een tweedegraads docent Nederlands. Deze vacature ontstaat in eerste instantie in verband met vervanging van zwangerschapsverlof, maar zal waarschijnlijk de rest van het schooljaar duren. De lessen zijn in klas 3 en 4 mavo en bij voorkeur op woensdag t/m vrijdag.
Ervaring met examenklassen is noodzakelijk. .

 

Eisen

Opleiding
2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
Afhankelijk van bevoegdheid en ervaring
Arbeidsvoorwaarden
De CAO VO is van toepassing.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Voor informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Thijs van Seggelen, teamleider, via t.seggelen@ashramcollege.nl
Uw motivatie en CV kunt u insturen via Meesterbaan.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.