Vacature Enthousiaste leraar in Druten Beuningen Beneden-Leeuwen en regio

Onderwijs

Over Groeisaam Primair Onderwijs

Contactpersoon
Mevr. Willemsen
Plaats
Druten Beuningen Beneden-Leeuwen en regio
Denominatie
Samenwerking
Type onderwijs
Regulier, Speciaal
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
Stichting Groeisaam Primair Onderwijs biedt een kleurrijk onderwijspalet in de gemeenten West Maas en Waal, Druten en Beuningen. De naam Groeisaam is een samentrekking van ‘groeien’ en ‘samen’. Daarnaast is het woord afgeleid van ‘groeizaam’: een verwijzing naar onze streek met zijn vruchtbare rivierklei, waar het goed groeien is.

Groeien is een natuurlijk proces, dat altijd plaatsvindt. Mensen willen groeien, kinderen willen leren. Wij willen dat onze scholen groeizame plekken zijn, met een gunstig leer- en ontwikkelklimaat voor kinderen en medewerkers. Groeien verloopt niet altijd in hetzelfde tempo. Een groeiproces kan de ene keer snel, de andere keer langzaam verlopen. Die verschillen vormen ons uitgangspunt, en we koesteren de diversiteit.

Groeisaam is creatief, inspirerend, nieuwsgierig, verbindend, resultaatgericht en in balans. Iedere school krijgt de ruimte om een eigen invulling te geven aan het onderwijs, passend bij de eigen omgeving. Het veelkleurige en veelzijdige karakter van Groeisaam is terug te zien in de huisstijl. Onze scholen werken samen om de mogelijkheden voor onze kinderen en medewerkers te vergroten en we bieden elkaar ruggensteun waar nodig. Zo groeien we samen!
 

Vacature

Functietitel
Enthousiaste leraar 
Plaatsingsdatum
19-11-2019
Met ingang van
in overleg
Referentienummer
DV20200106
Soort vacature
parttime/fulltime
FTE
in overleg
Omschrijving
Als teamlid van ons vervangersteam biedt dit een mooie gelegenheid om verschillende scholen in de praktijk te leren kennen. Is het in jouw loopbaan tijd voor heroriëntatie, meer flexibiliteit in werkdagen, een studie of iets dergelijks? Dan is werken in ons vervangersteam een goede keus. Ons vervangersteam is een team met ambitieuze leraren waaraan leiding wordt gegeven door twee directeuren van onze scholen en waar volop ruimte is voor jouw ontwikkeling.

 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste leraar die:
 • vervangingswerkzaamheden verricht voor korte of langere duur op één of meerdere scholen binnen Groeisaam primair onderwijs;
 • een onderwijsbevoegdheid PO heeft;
 • eigen verantwoordelijkheid neemt;
 • ontwikkelingsgericht en innovatief is;
 • een bevlogen teamspeler is;
 • goede communicatieve vaardigheden heeft;
 • gymbevoegdheid heeft of de bereidheid heeft deze te behalen;
 • in staat is om op alle scholen in onze regio te werken (gezien de reisafstanden).

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
volgens CAO PO
Arbeidsvoorwaarden
En wij zorgen dat je:
 • je welkom voelt bij Groeisaam;
 • onderdeel uitmaakt van een enthousiast team;
 • een afwisselende baan hebt waarbij geen dag hetzelfde is;
 • een passende arbeidsovereenkomst krijgt waarbij inschaling plaatsvindt volgens CAO PO (dit is afhankelijk van jouw ervaring en rol binnen het team).

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Past bovenstaande bij jou? Dan nodigen we je van harte uit om hieronder op SOLLICITEREN te klikken en daarmee je motivatiebrief en CV aan ons door te geven. 
 
Wil je graag meer weten over het werken bij Groeisaam, kijk dan op www.groeisaampo.nl of bel met Annemiek Nijboer, staflid HRM, of Fiona Willemsen, management assistent, bij Groeisaam. Tel: 0487-541022. 

Ben je een onderwijsassistent niveau 4? Ook dan kun je contact opnemen met onze HRM afdeling om te horen wat de mogelijkheden zijn.

Ben je een zij-instromer? Kijk voor onze zij-instroomtrajcten op www.spomonderwijs.nl/zij-instromers-in-het-onderwijs/ voor meer informatie hierover. We zien je brief dan graag tegemoet via het mailadres in de downloadbare bijlage die via bovenstaande link te vinden is. 

WIl jij werken in het primair onderwijs? Kom dan kennismaken met Groeisaam, onze 23 scholen en onze samenwerkingspartners op ons Scholenplein op woensdag 5 februari 2020 van 19.00 tot 21.00 uur in Cultureel Centrum D'n  Bogerd in Druten. Ook onderwijsassistenten, LIO's, stagiairs, net afgestudeerden, zij-instromers en deeltijd studenten zijn van harte welkom! 

Wat kun je verwachten: 
 • presentaties van de scholen
 • meetingpoint
 • mogelijkheden ontdekken voor je loopbaan
 • interne scholings- en intervisiemogelijkheden verkennen
 • informatie over behoud van vitaliteit
 • informatie van HAN Pabo
Vrije inloop. Reserveer alvast deze datum!
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.