Vacature Docent beeldende vorming & ckv in IJsselstein

Onderwijs

Over Cals College IJsselstein

Contactpersoon
Mevr. S. Vermeulen
Plaats
IJsselstein
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, technasium
Beschrijving
Cals College IJsselstein
Cals IJsselstein biedt onderwijs aan op het niveau van de basisberoepsgerichte leerweg, de kaderberoepsgerichte leerweg en op het niveau van mavo, havo en atheneum. We hanteren een brede kijk op schoolprestaties. Het behalen van een diploma (kwalificatie) vinden we heel belangrijk.
Minstens net zo belangrijk vinden we hoe je omgaat met anderen (socialisatie) en met jezelf (persoonsvorming). We streven ernaar dat onze leerlingen zich op onze school ontwikkelen tot kritische, evenwichtige mensen met een eigen kijk op de wereld om hen heen en op het eigen leven. Het gaat ons om de ontwikkeling van de hele mens. Op die manier worden onze leerlingen goed voorbereid op hun toekomstige plek in de maatschappij.
Binnen onze school kun je doorgroeien als blijkt dat je meer mogelijkheden hebt. Je wordt uitgedaagd en geïnspireerd. Je ontdekt wat jouw talent is en waar je kracht ligt. We versterken waar je goed in bent.

Vacature

Functietitel
Docent beeldende vorming & ckv 
Plaatsingsdatum
18-11-2019
Met ingang van
6-1-2020
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,9 - 1,0 fte
Omschrijving
Op het Cals College in IJsselstein zoeken met ingang van 6 januari 2020 een docent beeldende vorming in combinatie met ckv voor de havo bovenbouw en een klein deel in het vmbo onderbouw.
 
Totale omvang 0,5-0,6 fte. In april 2020 ontstaat er door het vertrek van een collega (pensioen) ruimte tot uitbreiding naar 1 fte.
 
Het Cals College IJsselstein heeft de afdelingen vmbo, havo en onderbouw vwo. Binnen het vmbo hebben we de mavo-afdeling en de beroepsgerichte leerwegen met de profielen: Economie en Ondernemen (E&O), Bouwen, Wonen en Interieur (BWI), Produceren, Installeren en Energie (PIE) en Zorg en Welzijn (Z&W). Daarnaast bieden we leerwegondersteunend onderwijs aan en leerwerktrajecten.

 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
1e graads
Functie-eisen
1e graads
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.