Vacature Eindredacteur rekenmethode in Utrecht

Onderwijs

Over WisMon bèta onderwijsinstituut

Contactpersoon
Dhr. Nota
Plaats
Utrecht
Type onderwijs
Particulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
vmbo, havo, vwo
Beschrijving
WisMon is een onderwijsinstituut voor vraagstukken op het gebied van bèta, wetenschap en techniek. We verzorgen zelf onderwijs en helpen als kennispartner andere instellingen met de invulling van hun onderwijs.

Naast deficiëntiecursussen om bètavakken te behalen, bijles en aangepast bèta-onderwijs voor anderstaligen, verzorgen we advies en implementatietrajecten, nascholing voor docenten, gastlessen voor leerlingen en praktische arrangementen voor scholen. Hiermee werken we aan innovatie op het gebied van wetenschap en techniek en 21e eeuwse vaardigheden binnen thema’s zoals onderzoekend & ontwerpend leren, 3D-printen, robotica en programmeren en VR. Tevens ontwikkelen we onderwijs voor onderwijsinstellingen, diverse uitgevers en samenwerkingspartners.

Door lesgeven te combineren met werken aan vernieuwend onderwijs creëren we combibanen en maken we het onderwijs aantrekkelijker voor docent én leerling.

Samen maken we bèta, wetenschap en techniek leuk en toegankelijk voor iedereen.

Vacature

Functietitel
Eindredacteur rekenmethode 
Plaatsingsdatum
15-11-2019
Met ingang van
01-01-2020
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
In overleg
Omschrijving
Eindredacteur rekenmethode basisonderwijs

Voor een van onze opdrachtgevers zijn we op zoek naar een eindredacteur met expertise op het gebied van rekenonderwijs in het primair onderwijs. Ben jij kritisch, kun je goed de grote lijnen bewaken en ken je de leerlijnen van het rekenonderwijs voor groep 7 & 8 door en door? En ben je tenminste twee dagen in de week beschikbaar? Dan nodig we je van harte uit om te reageren op deze vacature!


 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads of Buitenlandse opleiding of Leraar in opleiding of Overige of Pabo
Functie-eisen
Jij bent: 

- bevoegd en hebt ervaring met lesgeven in het PO; 
- ervaren als eindredacteur in rekenonderwijs; 
- duidelijk en helder in de communicatie en kunt je goed inleven in de eisen van een opdrachtgever;
- een teamspeler en kunt adequaat omgaan met feedback; 
- goed op de hoogte van de leerlijn rekenen in het PO; 
- een precieze werker, kunt kort en bondig schrijven en hebt oog voor detail; 
- minimaal twee dagen per week beschikbaar in de periode januari 2020 t/m juni 2020. 

De opdracht is voor een aantal maanden en voor minimaal twee dagen per week. De precieze omvang is afhankelijk van de samenstelling van het ontwikkelteam voor deze opdracht 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Gezien de duur van de opdracht heeft het onze voorkeur deze opdracht op freelance basis uit te voeren. 

Hiernaast bieden wij combibanen als leerkracht en onderwijsontwikkelaar in loondienst. Dit biedt de mogelijkheid om deeltijd voor de klas te staan én te werken aan uitdagende projecten op het gebied van onderwijsontwikkeling voor zowel innoverende wetenschap en techniek projecten als voor ontwikkeling van rekenonderwij voor s uitgevers. 

Wij bieden een ruime vergoeding afhankelijk van ervaring. 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Over WisMon

WisMon is een onderwijsinstituut voor vraagstukken op het gebied van bèta, wetenschap en techniek. We verzorgen zelf onderwijs en helpen als kennispartner andere instellingen met de invulling van hun onderwijs.
 
Naast deficiëntiecursussen om bètavakken te behalen en aangepast bèta-onderwijs voor anderstaligen, verzorgen we advies en implementatietrajecten, nascholing voor docenten en gastlessen voor leerlingen. Hiermee werken we aan innovatie op het gebied van o.a. onderzoekend en ontwerpend leren, rekenonderwijs en 21e eeuwse vaardigheden zoals robotica en programmeren. Tevens ontwikkelen we onderwijs voor onderwijsinstellingen, diverse uitgevers en andere samenwerkingspartners.
 
Door lesgeven te combineren met werken aan vernieuwend onderwijs creëren we combibanen en maken we het onderwijs aantrekkelijker. Zo helpen we het lerarentekort op te lossen.
 
Samen maken we bèta, wetenschap en techniek leuk en toegankelijk voor iedereen.

Interesse gewekt?

Mail ons een motivatiebrief en CV naar werkenbij@wismon.nl. Dan nemen wij spoedig contact met je op. Je kunt je mail richten aan Tim Nota. 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.