Vacature docent Nederlands - Rijnsburg in Leiden

Onderwijs

Over Stichting Confessioneel Onderwijs Leiden VO

Contactpersoon
Mevr. Jolanda Dekker
Plaats
Leiden
Denominatie
Samenwerking
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Beschrijving
SCOL (Stichting Confessioneel Onderwijs Leiden) biedt primair en voortgezet onderwijs aan. Wij staan voor een breed onderwijsaanbod waarin iedere leerling zijn talenten kan ontdekken en ontwikkelen. Ons onderwijs is van hoge kwaliteit en gestoeld op de christelijke traditie. Onder SCOL vallen negen rooms-katholieke basisscholen en zes protestants-christelijke basisscholen in Leiden, Leiderdorp en Zoeterwoude en het Bonaventuracollege en het Visser ’t Hooft Lyceum. Elke school geeft zelf vorm aan een herkenbare eigen én onderwijskundige identiteit, die wordt vormgegeven door professionals. Goed leren, goed leven en goed samenleven staat bij ons centraal. Hoe we dat doen lees je in onze strategische koers 2018-2022 via https://www.scoleiden.nl/strategischekoers-scol.

 

Vacature

Functietitel
docent Nederlands - Rijnsburg 
Plaatsingsdatum
15-11-2019
Met ingang van
6 januari 2020
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,65
Omschrijving
Het Visser 't Hooft Lyceum, locatie Rijnsburg, is per 6 januari 2020 op zoek naar een docent Nederlands 2e graad. Het gaat om een reguliere betrekking met uitzicht op een vast dienstverband.

Bijzonderheden: 
  • Lessen van 60 minuten.
  • Vacature staat open voor zij-instromers. PABO diploma is bespreekbaar.
Arbeidsvoorwaarden
Het betreft een functie als docent voor 0,65 fte, voor de duur van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband. De cao-VO 2018/2019 is van toepassing.
 
Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw E. Oudshoorn, locatiedirecteur, per mail oue@vhl.nl of per telefoon 071-4021712. Uw sollicitatie met curriculum vitae en motivatiebrief kunt u tot uiterlijk zondag 8 december 2019 plaatsen op www.meesterbaan.nl, ook bereikbaar via www.scoleiden.nl. Uitsluitend sollicitaties via Meesterbaan worden in behandeling genomen.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.