Vacature Docent Nederlands in Amsterdam

Onderwijs

Over NIVVO Speciaal Onderwijs Amsterdam

Contactpersoon
Dhr. Recruiter
Plaats
Amsterdam
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier, Montessori, Dalton, Jenaplan, Speciaal, Particulier, Vrijeschool, Praktijkonderwijs, Rebound, OGO, Internationale school
Sector
Voortgezet Speciaal Onderwijs
Niveau
pro, lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium, technasium
Beschrijving

Onderwijs vacatures zo goed mogelijk invullen en daarbij de school en de docent ontzorgen, dat is wat "Het Nederlands Instituut Voor Vervanging in het Onderwijs"? (NIVVO) doet. Wij zijn gespecialiseerd in tijdelijke én vaste vervanging in het Voortgezet Onderwijs, (Voortgezet) Speciaal Onderwijs (VSO), het MBO en HBO.

Waar staat NIVVO voor? NIVVO staat voor kwaliteit in onderwijs. Al 10 jaar lang zijn wij actief binnen het onderwijs. Van onze docenten vragen wij dat zij hart hebben voor de jongere en hart hebben voor hun vak. Waarom? Daar begint alles mee. Als je dat hebt dan wil je niets liever dan kwaliteit leveren en ben je bereid een stapje extra te doen voor de jongere, de school of je vak. Onze adviseurs zitten ook zo in elkaar. Ze hebben passie voor het onderwijs en leveren daarmee de kwaliteit die scholen van ons vragen. Dat maakt ons wie wij zijn.

Waarom als docent kiezen voor NIVVO? We kunnen ons voorstellen dat je je in eerste instantie afvraagt waarom je zou solliciteren bij NIVVO. Wij zijn namelijk geen school en je kunt natuurlijk ook direct bij een school solliciteren. Onze ervaring is echter dat veel docenten het heel plezierig vinden om een tijdje via NIVVO te werken. Ze krijgen zo de kans om bij een aantal scholen in de keuken te kijken en deze school te leren kennen. En vervolgens solliciteren ze bij de leukste school die het beste bij hun past. Daarmee is NIVVO dus eigenlijk een springplank naar je volgende baan in het onderwijs!

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 
Plaatsingsdatum
13-11-2019
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
40 uur
Omschrijving
Wil jij werken in een afwisselende maar vooral een dynamische omgeving? NIVVO is op zoek naar een docent Nederlands die jongeren nieuwe kansen biedt op het gebied van PASSEND ONDERWIJS! Word jij hier enthousiast van en wil je meer weten? Lees dan snel verder!

Functie
Voor diverse onderwijsinstelling zijn wij op zoek naar een sterk didactisch docent Nederlands. Hiernaast ben je nieuwgierig naar de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied en dit pas je ook mooi toe in de lessen. Jij weet ook wel raad om te gaan met differentiatie in de klas. Samenwerken met collega’s gaat jou ook mooi af. Maar voor de klas staan en je kennis overdragen aan de leerlingen, dat is ÉCHT jouw passie.

Functie eisen
 • 1e of 2e graads bevoegdheid Nederlands of bezig met je opleiding af te ronden;
 • Relevante werk en/of stage-ervaring;
 • Je vindt het leuk om bij verschillende onderwijsinstellingen te werken;
 • Je hebt hart voor het onderwijs en scholieren;
 • Je beschikt over de volgende competenties: motiveren van leerlingen, flexibel, sterke persoonlijkheid, communicatie.

Aanbod
NIVVO biedt je de kans om te werken bij de leukste scholen met de beste flexibiliteit en zekerheid. Er zijn verschillende contractmogelijkheden, bijvoorbeeld detachering, freelance of regulier. Vaak zien wij dat NIVVO fungeert als een springplank naar een leuke, nieuwe school waar je weer voor jaren aan de slag kan! Daarnaast bieden wij het volgende:
 • Salaris volgens inschaling CAO-onderwijs
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals diverse opleidingsmogelijkheden
 • Een reiskostenvergoeding van 19 ct per kilometer
 • Professionele begeleiding en coaching
 • Vrij tijdens de schoolvakanties
 • Minder werkdruk aangezien je niet bij alle vergaderingen aanwezig hoeft te zijn.
Solliciteer snel en maak kans op die mooie, nieuwe baan in het onderwijs!

Inlichtingen
Johan Keimpema
M 0651898869
T 0318 506926

Eisen

Opleiding
2e graads
Minimaal aantal jaren werkervaring
2
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.