Vacature Docent Nederlands in Capelle aan den IJssel

Onderwijs

Over IJsselcollege

Naam school
Contactpersoon
Mevr. Wilma Lingen
Plaats
Capelle aan den IJssel
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Beschrijving
Het IJsselcollege heeft bijna alle vormen van voorgezet onderwijs in huis: vmbo, mavo, havo, vwo en praktijkonderwijs. Op het IJsselcollege willen wij graag dat elke leerling zichzelf kan zijn binnen een veilige leeromgeving. Er is aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en ondersteuning. Zo leren leerlingen op welke manier zij het beste leren en kunnen ze hun talenten ontwikkelen. De leerlingen leren verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen werk en handelen. In combinatie met de juiste aandacht, ontwikkelen onze leerlingen kennis, vaardigheden en zelfvertrouwen, die nodig zijn voor nu en hun toekomst. De leerlingen (ruim 800) krijgen les in twee gebouwen die op loopafstand van elkaar staan. Meer info op www.ijsselcollege.nl.
 
Het IJsselcollege is onderdeel van de stichting BLICK op onderwijs. Samen met de scholen voor het primair onderwijs biedt het IJsselcollege een doorlopende leerlijn voor leerlingen van 4 tot 18 jaar.
 

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 
Plaatsingsdatum
8-11-2019
Met ingang van
05-01-2020
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,64
Aantal uren
16
Omschrijving
Wat ga je doen
Vanwege het vertrek van een van onze collega’s per 5 januari 2020 ga je lesgeven aan onder- en bovenbouwklassen van vmbo tot havo. Jij weet deze doelgroep iedere les te boeien door op een afwisselende manier les te geven. Jij vindt het een uitdaging om er voor te zorgen dat iedere leerling jouw vak begrijpt en vol zelfvertrouwen in de klas zit. Je weet een veilig pedagogisch leerklimaat te creëren. Als docent ben je verantwoordelijk voor een goed klassenmanagement, je kunt orde houden en weet de leerlingen voor je te winnen. Je legt verantwoording af aan een afdelingsleider.

Dit bieden wij
Je krijgt vanaf 5 januari 2020 een tijdelijk dienstverband tot 31 juli 2020, met uitzicht op vast. De functie wordt gehonoreerd als docent conform de cao-vo. Daarnaast hanteren we ook vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering. We hebben een reiskostenvergoeding, pensioenregeling en een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering en je kunt gebruik maken van een collectiviteitskorting op een zorgverzekering. Persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk. Ook daarin willen we initiatieven graag honoreren.

Wie ben jij
Heb jij passie voor je vak en ben je pedagogisch sterk? Dan zijn wij op zoek naar jou! Gedifferentieerd lesgeven op verschillende niveaus is je op het lijf geschreven. Je staat stevig in je schoenen en daarnaast ben je pedagogisch goed onderlegd, een didactisch talent en je staat open voor vernieuwing en ontwikkeling. Je voelt je thuis in een omgeving die continue in beweging is. Onderwijs is continue in beweging en door jouw sturende en motiverende rol als docent ben je in staat een sterke binding met de leerlingen op te bouwen. Naar elkaar toe, van collega tot collega, geloven wij in respect, vertrouwen en eerlijkheid. Teamspirit begint bij jezelf: initiatieven nemen, elkaar opzoeken, successen delen en vieren, spontane acties en een beetje humor kan ook geen kwaad. Je zoekt actief naar nieuwe wegen, je pakt eigen verantwoordelijkheid en durft beslissingen te nemen. Je geeft energie en je enthousiasmeert!
Verder nog in het kort:
  • Je beschikt over een lesbevoegdheid binnen het vakgebied van deze vacature;
  • Je beschikt over de volgende competenties: daadkracht, enthousiast, leergierig, proactief en je bent zelfreflectief;
  • Je bent bereid tot verdere professionalisering van jouw sectiegebied en BLICK in z’n geheel en je wilt werken aan schoolontwikkeling vanuit je eigen vakgebied.

Meer informatie en sollicitatie

Herken je je in wat hierboven geschreven is, past dat bij jouw ambities en ben je toe aan een volgende stap in jouw loopbaan? Motiveer jouw ambities en reageer dan voor 25 september 2019 via de “solliciteren” button.

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met mevrouw A. van Rooijen, afdelingsleider, via telefoonnummer 085-1050230 of mail a.vanrooijen@ijsselcollege.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 

Eisen

Opleiding
1e graads of 2e graads
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.