Vacature docent Nederlands 1e graad / 2e graad in Rotterdam e.o.

Onderwijs

Over Wolfert van Borselen scholengroep

Contactpersoon
Afdeling Werving
Plaats
Rotterdam e.o.
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
vmbo, havo, vwo
Beschrijving
Ruim 3500 leerlingen volgen hier, verdeeld over zeven locaties, onderwijs op maat: van Internationale Schakelklassen (ISK) tot en met 'International Baccalaureate' (IB), van vmbo tot en met tweetalig vwo, in het Nederlands en in het Engels.

Vacature

Functietitel
docent Nederlands 1e graad / 2e graad 
Plaatsingsdatum
8-11-2019
FTE
0,5
Omschrijving
Wolfert Dalton zoekt per 1 maart 2020, voor de klassen 4 havo/vwo, een

docent Nederlands, 1e graad / 2e graad, voor ca. 0,5 fte,

die het vak op een hoog niveau beheerst en er plezier in heeft om gemotiveerde en getalenteerde leerlingen te inspireren. U bent een 1e of 2e graads docent die goed kan samenwerken en die bevlogen is over het vak. Bij gebleken geschiktheid bestaat de mogelijkheid van een vast dienstverband.

Wolfert Dalton is een ambitieuze daltonschool voor mavo, havo, gymnasium en atheneum, gevestigd in Rotterdam Hillegersberg en biedt een prettige en veelzijdige werkomgeving voor docenten en ondersteunend personeel. Wolfert Dalton is onderdeel van de scholengroep Wolfert van Borselen. Geboden wordt een baan met sterke collega’s en zelfstandige leerlingen.

Nadere informatie en solliciteren:
Informatie over de vacature en de school kunt u verkrijgen bij de directeur, Dhr. P. Scharff, op 010-8928300. Sollicitaties kunt u per e-mail richten aan de heer Scharff via sollwd@wolfert.nl.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.