Vacature Nederlands, 2e gr ivm vervanging zieke (Titus Brandsma) in Arnhem

Onderwijs

Over Arentheem College

Naam school
Contactpersoon
Mevr. S. van Grinsven
Plaats
Arnhem
Denominatie
Oecumenisch
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
pro, lwoo, vmbo, havo, vwo, gymnasium
Beschrijving
Het Arentheem College: een ambitieuze school!
 
De lat ligt hoog op het Arentheem College.
Het onderwijs op onze scholen is van hoog niveau en de komende jaren gaan we een stap verder. Daarbij is het leren van onze leerlingen ons uitgangspunt. Ons doel is dat zij eigenaar zijn van hun leerproces, zelf hun persoonlijke studiedoelen bepalen. Dat zij op basis daarvan bewust verdiepende of verbredende programma's kiezen. Wij coachen hen, zodat ze realiseren wat ze zich hebben voorgenomen, en meer dan dat.
 
Onze ambities
 
We bieden toekomstgericht en uitdagend onderwijs
Op het Arentheem College doen we niet aan een zesjescultuur. Alle leerlingen werken op hun eigen niveau aan excellentie. Ze halen de hoogst mogelijke resultaten op de kernvakken en ontwikkelen hun talenten bijvoorbeeld op het gebied van vakmanschap, muziek, dans, theater en sport. Leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben, mogen daarop rekenen.
Onze lessen zijn uitdagend en sluiten aan bij de actualiteit en de belevingswereld van onze leerlingen. We maken slim en veelvuldig gebruik van de digitale mogelijkheden van onze tijd.
 
We zijn een professionele onderwijsorganisatie
Wat we van onze leerlingen verwachten, geldt ook voor ons als school! 
Ook onze leraren en ondersteunende medewerkers leggen de lat hoog. Zij zorgen voor excellente lessen, waarin zij leerlingen op hun eigen niveau, in hun eigen tempo en leerstijl lesgeven. Samen met de schoolleiding werken zij aan het realiseren van onze ambities.
De schoolleiding zorgt voor uitstekende voorzieningen en biedt ook leraren met bijzondere talenten de kans die in te zetten voor de leerlingen. En om hun collega's te inspireren en te begeleiden.
 
Leren en verbeteren zit in onze genen
We werken met overtuiging aan de kwaliteit met ons onderwijs. We weten waar we naar toe willen en bespreken de voortgang. De verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van het onderwijs ligt waar die hoort: bij de docenten. Verantwoordelijkheid nemen en verantwoordelijkheid afleggen is vanzelfsprekend voor alle medewerkers.
 
Het Arentheem College staat midden in de samenleving 
We willen dat onze leerlingen groeien tot wereldburgers die stevig in hun schoenen staan en van betekenis zijn in onze maatschappij. Zij ervaren wat het betekent iets voor een ander te doen en de omgeving ziet jonge mensen die het normaal vinden zich in te zetten voor de maatschappij.
Over ons onderwijs zijn wij voortdurend in gesprek met onze leerlingen en hun ouders.
Het contact met de basisscholen en de vervolgopleidingen is intensief en gericht op een uitstekende overgang van onze leerlingen. De relatie met onze collega-scholen voor voortgezet onderwijs, met het bedrijfsleven en de maatschappelijke partners ontwikkelen we verder en is gebaseerd op onderlinge uitwisseling. 

Vacature

Functietitel
Nederlands, 2e gr ivm vervanging zieke (Titus Brandsma) 
Plaatsingsdatum
7-11-2019
Met ingang van
op korte termijn
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,6 tot 0,7 fte
Omschrijving
Titus Brandsma is een wereldschool. Het is een veilige, kleinschalige en gestructureerde school voor mavo, havo  en de Wereldklas.
Het Arentheem College bestaat uit drie scholen en is er voor iedereen uit de regio Arnhem. Leerlingen kunnen bij ons alle opleidingen volgen, van de praktijkschool tot gymnasium. En welke opleiding ze ook kiezen: we dagen elke leerling uit tot excellentie op zijn eigen niveau. We vormen een betrokken leergemeenschap op een algemeen christelijke basis.


Wij zoeken een enthousiaste docent Nederlands die het beste uit leerlingen en uit zichzelf weet te halen en onderwijs geeft dat aansluit bij de belevingswereld van de leerlingen.
 

Eisen

Opleiding
2e graads
Functie-eisen

Wij zoeken iemand die van aanpakken weet, en net als wij voor excellentie gaat. Jij:
  • beschikt over een relevante  tweedegraads bevoegdheid;
  • bezit de capaciteiten om kennis en vaardigheden aan leerlingen over te dragen en beschikt over actuele kennis op jouw vakgebied;
  • beschikt over pedagogische en didactische kwaliteiten en bent in staat leerlingen enthousiast te maken voor je vak;
  • bent in staat om uitstekende resultaten te behalen;
  • beschikt over uitstekende vaardigheden op het gebied van digitale didactiek;
  • hebt, bij voorkeur, ervaring en in ieder geval met affiniteit met de doelgroep

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden

Werken bij het Arentheem College betekent werken in een afwisselende omgeving.
  • een tijdelijke vervangingsaanstelling voor een periode van ca. 2 tot 3 maanden
  • Inschaling in schaal LB;
  • een positief en enthousiast team.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie

Wil je meer weten? Bel gerust met  Siska van der Kooi, directeur Titus Brandsma
Haar telefoonnummer is: 026 3633836.


 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.