Vacature Leerkracht SG De Keyzer SO in Goirle

Onderwijs

Over Scholengemeenschap De Keyzer

Contactpersoon
Mevr. Nicole Olesen
Plaats
Goirle
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Speciaal
Sector
Voortgezet Speciaal Onderwijs
Beschrijving
Scholengemeenschap De Keyzer is een school voor speciaal onderwijs en voortgezet speciaal onderwijs de leeftijd van 4-18 jaar. Bij de leerlingen is altijd sprake van sociaal-emotionele problematiek. Een aantal kinderen heeft medische problemen, maar vaak vraagt de gedragsproblematiek de meeste zorg. Hun kwetsbaarheid en onzekerheid toont zich vaak door zeer aandachtvragend gedrag.  Als je met onze kinderen wilt werken kun je ze met begrip voor hun problemen toch duidelijkheid en structuur bieden. Dat vraagt dat je stevig in je schoenen staat en toch flexibel bent.

Vacature

Functietitel
Leerkracht SG De Keyzer SO 
Plaatsingsdatum
7-11-2019
Met ingang van
per direct
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6 - 1,0
Omschrijving
We zijn op zoek naar een nieuwe juf of meester voor onze kinderen van het SO van SG De Keyzer in Goirle. SG De Keyzer biedt onderwijs aan leerlingen met specifieke ondersteunings- en begeleidingsbehoeften op het gebied van sociale en emotionele ontwikkeling. Ga jij de uitdaging aan om onze kinderen dusdanig rust en ruimte te bieden zodat ze komen tot leren? Dan is deze baan echt iets voor jou! Je kunt rekenen op een uitstekend inwerkprogramma en een warm ontvangst door collega’s.
 
Jouw profiel
  • Je bent een enthousiaste leerkracht die minimaal over een pabo-diploma beschikt.
  • Je hebt daarnaast ervaring met het geven van onderwijs aan leerlingen tussen de 4 en 12 jaar met specifieke hulpvragen.
  • Je hebt grote affiniteit met de doelgroep.
  • Je bent flexibel en je kunt goed omgaan met veranderingen en met allerlei nieuwe ontwikkelingen in het (speciaal) onderwijs.
  • Organiseren en klassenmanagement zit jou in de vingers.
  • Je speelt in op de behoeften van de leerlingen en je past differentiatiemogelijkheden toe.
  • Je beschikt over een goed inlevingsvermogen en communicatieve vaardigheden.
  • Je kunt goed samenwerken in een multidisciplinair team.
De functie
We bieden je een jaarcontract met uitzicht op een vast contract, het is mogelijk om fulltime of parttime te werken (0,6 fte – 1,0 fte). Ingangsdatum is liefst per direct. Beloning in salarisschaal L11 volgens CAO PO.

Reageer!
Ben jij de leerkracht die we zoeken voor SG De Keyzer? Stuur dan jouw motivatie met cv naar info@sgdekeyzer.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Alexander van den Broek, directeur SG De Keyzer, 013-5324550.

Eisen

Functie-eisen
Lesbevoegdheid is een harde eis.
Ben je echter zij-instromer en voldoe je aan de mijlpalenregeling, dan nodigen we je ook van harte uit om te reageren.
In je  aanvullende brief vragen we om je motivatie voor het (speciaal) onderwijs en affiniteit met onze doelgroep duidelijk te onderbouwen,.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.