Vacature Leraar Start.Deltion in Zwolle

Onderwijs

Over Deltion College

Naam school
Contactpersoon
Dhr. van Zuthem
Plaats
Zwolle
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar Beroepsonderwijs
Beschrijving
Jong of oud, bedrijf of instantie, studerend of werkend: Deltion is er voor iedereen!

Voor mbo-opleidingen, bij- of omscholing, maatwerk voor bedrijven, als inspirerende werkgever of als samenwerkingspartner. Wij werken dagelijks met overgave aan de leerroutes van onze studenten. Wij leveren als partner een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van de regionale arbeidsmarkt. Wij zijn gevestigd op een bruisende school in onderwijsstad Zwolle.

Met uitdagende faciliteiten en een brede maatschappelijke blik stimuleren we studenten en medewerkers om zich zo succesvol mogelijk te ontwikkelen in hun beroep, in de maatschappij en in hun persoonlijk leven.
Wij weten dat open staan voor andere meningen ons sterker maakt. We zijn daarom steeds op zoek naar feedback op ons handelen. Zo bouwen wij dagelijks verder aan onze lerende organisatie.

Wij zijn aanspreekbaar op onze waarden betrouwbaarheid, transparantie en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Deltion verzorgt voor 15.000 jongeren en volwassenen beroepsonderwijs op middelbaar niveau. Er werken rond de 1.500 medewerkers als docent, instructeur, management of in staffuncties.

 

Vacature

Functietitel
Leraar Start.Deltion 
Plaatsingsdatum
7-11-2019
Met ingang van
in overleg
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8-1,0
Omschrijving
Wij zoeken een nieuwe collega
Wij zijn binnen het team START.Deltion per direct op zoek naar een nieuwe collega voor 0,8-1,0 fte.

START.Deltion biedt entree onderwijs aan in de volgende profielen: assistent, installatie- en constructietechnieken, bouw, wonen en onderhoud, mobiliteitsbranche, dienstverlening en zorg, horeca en voedingsindustrie, verkoop en retail, logistiek en procestechnieken. De opleiding sluit aan bij de talenten, kennis en vaardigheden die een student al heeft en kent, waardoor de student in op zijn manier het diploma kan halen. Er wordt veel aandacht besteed aan sociale vaardigheden en beroepsvaardigheden. Als leraar entree onderwijs ben je een enthousiaste begeleider van studenten in het onderwijsleerproces. Dit draag je uit door je professionele kennis en vaardigheden over te dragen aan studenten en door te laten zien dat je jezelf ook continu ontwikkelt. Je creëert een professionele en veilige leeromgeving.
Je werkzaamheden bestaan uit:
- Lessen verzorgen voor de vakken Nederlands, rekenen en/ of
  burgerschap;
- Ondersteunen stages;
- Ondersteunen SLB taken.

Eisen

Functie-eisen
Je functieprofiel
Je wordt uitgenodigd om te solliciteren, als je je herkent in bovenstaande functie. Je dient te beschikken over een hbo werk- en denkniveau en een relevante onderwijsbevoegdheid voor het mbo (bij voorkeur 2e graad).
Daarnaast dien je te beschikken over de volgende vakkennis en vaardigheden:
- Affiniteit met de doelgroepen entree onderwijs (niveau 1) en hun
  culturen;
- Flexibele teamspeler;
- Vakoverstijgend denken en handelen;
- Werken vanuit de pedagogische en didactische visie van het positieve
  behavior support;
- Coachende vaardigheden;

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Ons aanbod 
We bieden je een tijdelijk dienstverband tot 1 augustus 2020, met uitzicht op verlenging. De functie van leraar is ingedeeld in salarisschaal LB. Het maximale brutosalaris dat daarbij hoort bedraagt € 4.218,-- per maand, excl. 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%. De bepalingen in de cao-mbo zijn van toepassing. Bovendien kent Deltion goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Iets voor jou?
Heb je dit gelezen en ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan! Vul uiterlijk 22 november a.s. het sollicitatieformulier in, en voeg je motivatiebrief en cv bij. Voor nadere informatie over deze functie kun je contact opnemen met Lidy Bredewold (senior leraar), telefoonnummer: 038-8503958 of Jan Dirk Feitsma (senior leraar), telefoonnummer: 038-8534396.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.