Vacature Docent Nederlands 2e graad in Geldrop

Onderwijs

Over Strabrecht College

Naam school
Contactpersoon
Mevr. van de Laar
Plaats
Geldrop
Denominatie
Samenwerking
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
mavo, havo, vwo, gymnasium
Beschrijving
Het Strabrecht College streeft naar hoogwaardig en betekenisvol onderwijs. Dit onderwijs krijgt volgens ons pas betekenis, als leerlingen nieuwe kennis en vaardigheden kunnen koppelen aan de omgeving waarin zij opgroeien. Deze omgeving wordt steeds ruimer en abstracter naarmate leerlingen verder komen. Het Strabrecht College geeft ze een stevige basis mee voor een vervolgopleiding op passend niveau, maar ook waardering en begrip voor de eigen leef- en werkomgeving. Daarnaast vinden we het belangrijk dat leerlingen uitgedaagd worden tot presteren, zodat zij het maximale uit zichzelf en anderen kunnen halen. We willen bevorderen dat zij verantwoordelijkheid nemen voor het eigen leerproces en het eigen handelen, door ze aan de ene kant ruimte te geven, en aan de andere kant eisen aan ze te stellen. Het Strabrecht College streeft ernaar een school te zijn met voor elke leerling een persoonlijke modulaire leerrroute.De school is naast een tijd van voorbereiding, ook ''de tijd van je leven''. Binnen de setting van de docententeams creëren we een sfeer van kennen en gekend worden.

Het Strabrecht College is een bijzondere samenwerkingsschool op Rooms-Katholieke, Protestants-Christelijke en Algemeen Bijzondere grondslag. De school is regionaal georiënteerd : het merendeel van de leerlingen is afkomstig uit Geldrop, Heeze, Nuenen, Mierlo en Sterksel.

Van medewerkers verwachten we dat ze mensen weten te inspireren, collegiaal zijn en hun talenten weten in te zetten. U ziet nieuwe ontwikkelingen als een uitdaging en durft hierin initiatief te nemen. Ook kunt u zich vinden in de grondslag van de school en staat u open voor verschillende achtergronden van leerlingen en collega's.

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 2e graad 
Plaatsingsdatum
7-11-2019
Met ingang van
1 december 2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
ca. 0,6
Aantal uren
ca. 13
Omschrijving
De lessen Nederlands worden gegeven aan de Brede Strabrechtklassen leerjaar 1,2 en 3. De nadruk ligt hierbij op gepersonaliseerd onderwijs.
In de Brede Strabrechtklassen heeft de leerling keuzemogelijkheden t.a.v. het te volgen niveau, invullen van rooster en het uitvoeren van opdrachten. De leerling wordt aangemoedigd eigenaar van zijn eigen leerproces te zijn. Zij worden gecoacht door mentoren en vakdocenten.
Het betreft 13 lesuren met een 0,6 werktijdomvang. Een grotere aanstelling is bespreekbaar afhankelijk van opleiding en ervaring 

Eisen

Opleiding
2e graads
Functie-eisen
bevoegdheid docent Nederlands 2e graad
Ervaring met gepersonaliseerd leren dan wel affiniteit met gepersonaliseerd leren

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
CAO VO

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
middels het schrijven van sollicitatiebrief en c.v. gericht aan mevrouw A. van de Laar, medewerker P&O
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.