Vacature leerkracht groep 1/2 in Utrecht

Onderwijs

Over Joannes XXIII

Naam school
Contactpersoon
Dhr. R. Koopman
Plaats
Utrecht
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
De Joannes XXIII is een basisschool in de wijk Overvecht in Utrecht. De school is gesitueerd  in een prachtig nieuw schoolgebouw met een uitdagend schoolplein.  Op de Joannes zitten zo'n 228 kinderen die les krijgen van ongeveer 20 enthousiaste (parttime) leerkrachten. De school zelf zet in de brede ontwikkeling van de kinderen en heeft daarbij hoge verwachtingen van de kinderen. Zo geven iedere week ervaren muziekdocenten in het kader van de MuziekRoute muziekles aan de kinderen van onze school, waarbij de kinderen van groep 5 zelfs les krijgen in, naar keuze, cello, viool, trompet, gitaar of slaginstrumenten. Op de donderdag en vrijdag krijgen de kinderen bewegingsonderwijs van de vakleerkracht. Dit is echt een school waar je graag wilt werken!

De school werkt samen met de 10 andere basisscholen in Overvecht. Samen vormen zij de Brede School Overvecht. Belangrijke pijlers binnen de Brede School Overvecht zijn:
* ouderbetrokkenheid]
* talentontwikkeling
* Vreedzame Wijk
* MuziekRoute.

Voor meer informatie over wat er in de school allemaal gebeurt, kan je kijken op onze website: http://www.joan23.nl

Vacature

Functietitel
leerkracht groep 1/2 
Plaatsingsdatum
6-11-2019
Met ingang van
01-01-2019
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,4250
Omschrijving
Ben jij die enthousiaste, positieve, leuke en spontane leerkracht die met onze kinderen uit  groep 1/2 Kikkers wilt werken?  En dan op een school komt met een goed team, lieve kinderen en betrokken ouders? In een prachtig schoolgebouw met prima faciliteiten? 
Je kan nu nog maar één ding doen: solliciteren!! Hoeveel uur?  Het gaat om drie dagen in overleg met je duo-partner.
Wanneer starten? Vanaf 1 januari 2020! Je kan ook betaald eerder beginnen om je zo in te werken met behulp van de huidige leerkracht, zodat je ruim de tijd hebt om je voor te bereiden op een geweldige baan!
Stuur je cv en motivatie per mail naar ronald.koopman@joan23-sozko.nl!  Doen!!

Werken op basisschool Joannes XXIII is een prachtige uitdaging. Je kan de kinderen zoveel leren! En zij willen zo graag les krijgen van enthousiaste leerkrachten. Wij vinden dat ieder kind een ster is en moet kunnen stralen. Wij vinden daarom dat kinderen alle kansen moeten krijgen om zich te ontwikkelen tot zelfstandige en zelfverzekerde mensen met een breed kennispalet, die uitdagingen niet uit de weg gaan, nieuwsgierig zijn en zich willen blijven ontwikkelen, maar bovenal een goed mens zijn! 
 
Als kinderen zo onze school verlaten zijn wij trots en tevreden!  Vind je dat ook? Dan rest je echt nog maar één ding: solliciteren!!
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
in overleg

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Stuur je sollicitatie met motivering en cv naar ronald.koopman@joan23-sozko.nl en wij nemen zo snel als mogelijk contact met je op.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.