Vacature docent economie 1e graads in Utrecht

Onderwijs

Over St Gregorius College

Naam school
Contactpersoon
Mevr. Gerritsma
Plaats
Utrecht
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
mavo, havo, vwo
Beschrijving
Het het St Gregorius college is een school in de binnenstad van Utrecht. De leerling staat centraal. Ons doel is dat iedereen zich snel thuisvoelt binnen onze school. We willen leerlingen helpen het maximale uit zichzelf te halen. Met een enthousiast en betrokken docententeam doen we er alles aan om hun ontwikkeling te ondersteunen en hen te begeleiden naar het eindexamen. Het St-Gregorius College: uitdaging en kwaliteit, midden in de stad.

Onze vwo/havo locatie is aan de Van Asch van Wijckskade 20 en de mavo en havo-kansklas locatie bevindt zich aan de Nobeldwarsstraat 9.

Wij bieden naast het standaard- programma veel extra's zoals Talent-uren, Internationale Stroom, uitwisselingen, Cambridge Engels, debatclub, werkweken en reizen. In de binnenstad zijn theaters en musea op loopafstand. We maken hier dan ook veel gebruik van.

Vacature

Functietitel
docent economie 1e graads 
Plaatsingsdatum
6-11-2019
Met ingang van
zsm
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,35-0,4 fte
Aantal uren
9-12
Omschrijving
Gezocht per direct:
Docent economie 1e graads (9-12 lesuren)
 
Het St-Gregorius College is een stadse school voor vwo, havo en mavo in de binnenstad van Utrecht. De school is een afspiegeling van de stad, met een diversiteit aan culturen en religieuze achtergronden. Wij zijn op zoek naar een gedreven docent die in de stadse schoolcultuur wil werken op een school die volop in ontwikkeling is.  
 
Het St-Gregorius College (vwo, havo, mavo) is een middelbare school in het centrum van Utrecht. De school heeft een rijke historie van bijna 150 jaar. Leerlingen op het Gregorius ontwikkelen zich tot creatieve wereldburgers met lef en initiatief. Om leerlingen zo goed mogelijk voor te bereiden op de toekomst hebben ze niet alleen kennis nodig, maar ook specifieke vaardigheden en een open houding. Het Gregorius is officieel onderdeel van de landelijke vereniging van scholen voor ondernemend leren. 
 
Op het St-Gregorius College wordt veel geboden: een internationale leerroute met versterkt Engels, een vrijeschool-leerroute Waldorf-Utrecht, havo-kansklassen en de Gregorius Academie. Volgend jaar start een nieuwe opleiding: Descart (design, science & art). Er is een enthousiast team van docenten dat erop gericht is om het beste uit de leerling te halen, om te leren wat belangrijk is en om leerlingen een diploma te laten halen waarmee ze verder kunnen.
 
De vacature is voor de klassen v4, v5 en v6, en voor een havo4-klas. Voor 9 lesuren betreft het een reguliere vacature.
 
 

Eisen

Opleiding
1e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
conform CAO

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met teamleider Bibian Gilissen, tel: 030 - 23 26 795
 
Reacties zijn welkom tot en met 13 november 2019 via a-mooijman@gregorius.nl.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.