Vacature Docent Nederlands (1e graads) in Amsterdam

Onderwijs

Over Spinoza Lyceum

Naam school
Contactpersoon
Dhr. N. Schreurs
Plaats
Amsterdam
Type onderwijs
Dalton
Sector
Voortgezet Onderwijs
Beschrijving
Het Spinoza Lyceum is een Daltonschool voor gymnasium, atheneum, havo en mavo (vmbo-tl). Het is een openbare school waar gewerkt en geleerd wordt volgens de Daltonprincipes. De school kenmerkt zich door een open en tolerant leer- en werkklimaat. Het onderwijs op het Spinoza Lyceum vraagt om een actieve leerhouding van leerlingen en doet een groot beroep op zelfstandigheid en samenwerken. Wij vinden het belangrijk dat de leerlingen een breed vakkenpakket krijgen, met veel aandacht voor talen, betavakken en kunstvakken. Het Spinoza Lyceum buit de mogelijkheden van een brede school met gymnasium, atheneum, havo en mavo ten volle uit. We behalen in alle afdelingen goede resultaten.

Het Spinoza Lyceum is een actieve opleidingsschool voor de Universiteit van Amsterdam (ILO) en de Hogeschool (HVA). Met ongeveer 1250 leerlingen en ruim 120 medewerkers is het Spinoza Lyceum een overzichtelijke organisatie met een prettige werksfeer. We hebben een uitgebreid begeleidingsprogramma voor stagiairs en nieuwe collega’s.

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands (1e graads) 
Plaatsingsdatum
5-11-2019
Met ingang van
6-1-2020
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,4125 fte
Aantal uren
8
Omschrijving
Met ingang van 6 januari 2020 zijn wij op zoek naar een enthousiaste docent Nederlands (1e graads bevoegd). De omvang van de vacature bedraagt op dit moment 0,4125 fte. In de loop van het schooljaar zal er door het vertrek van een van onze collega's in verband met pensionering formatieve ruimte ontstaan waardoor uitbreiding van de uren tot de mogelijkheid behoort. Het gaat hier om structurele uren zodat er -bij goed functioneren- uitzicht is op omzetting naar een vast dienstverband. 

Eisen

Opleiding
1e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
conform CAO Voortgezet Onderwijs

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Solliciteren kan alleen via ons eigen sollicitatieportal. Deze is te bereiken via deze link:
https://www.werkenbijspinoza.nl/vacaturebeschrijving/docent-nederlands-1e-grd

De sollicitatiegesprekken staan ingepland op 19 november a.s.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.