Vacature Leerkracht midden- bovenbouw in Uithoorn

Onderwijs

Over OBS Toermalijn

Naam school
Contactpersoon
Dhr. Hans Gigengack
Plaats
Uithoorn
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
-

Vacature

Functietitel
Leerkracht midden- bovenbouw 
Plaatsingsdatum
5-11-2019
Met ingang van
1-1-2020
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,2 tot 0,6
Omschrijving
Op OBS Toermalijn Uithoorn zijn wij op zoek naar een leuke, nieuwe collega in de bovenbouw (groep 5, 6, 7, 8). Of je nu juist veel ervaring hebt, of die nog op wilt doen, bij ons zijn er veel mogelijkheden! In overleg zijn werktijdfactor, groep en werkdagen te regelen. 

Wie zoeken wij? Wij kunnen een enthousiaste, kindgerichte, positieve collega goed gebruiken. Of je nu al veel ervaring hebt en graag eens op een andere school wilt werken, of juist aan het begin van je carriere staat; je bent van harte welkom! 

Wat bieden wij jou? Je komt terecht in een goed, gezellig, professioneel team op een kleine openbare school met een gemiddelde groepsgrootte van 22 kinderen. Kom gerust eens langs om de school te bekijken en sfeer te proeven. Je krijgt een uitgebreide rondleiding door kinderen van school en natuurlijk heb je de mogelijkheid om een dag mee te draaien. Nieuwsgierig? Kijk dan alvast op https://www.toermalijn-uithoorn.nl/

De vervanging loopt van 1 januari tot de zomervakantie, maar als jij ons hebt laten zien waar jij voor staat, dan heb je na de zomervakantie een vaste aanstelling op zak! 

 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen
Bij ons heb je nodig: 
Pabo opleiding (voor een deel) afgerond, LIO-stagiairs zijn welkom
Pabo opleiding (voor een deel) afgerond, via zij-instroomtraject
Affiniteit met kinderen tussen de 8 en 12 jaar 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
L10
Arbeidsvoorwaarden
Wij werken met een 5-gelijke-dagen rooster. Dit betekent dat wij dagelijkse schooltijden hebben van 8.30-14.15 uur. Hierna zorgen wij voor een goede lesvoorbereiding en eventuele overdracht, zodat wij om uiterlijk 16.30 uur klaar zijn. Wij werken vrijwel niet in de avonduren.

Voor ieder van ons zijn de algemene arbeidsvoorwaarden PO van kracht. 
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Als je enthousiast bent geworden voor een baan op OBS Toermalijn, laat dit dan telefonisch en/of schriftelijk weten. Onze gegevens zijn te vinden op: https://www.toermalijn-uithoorn.nl/
Direct telefoisch contact met onze directeur? Bel dan 06-46446010

Wij nodigen je graag uit om samen de mogelijkheden te verkennen.