Vacature Docent Nederlands (zwangerschapsvervanging) in Amsterdam

Onderwijs

Over De nieuwe Havo

Naam school
Contactpersoon
Mevr. E. van Wilgen
Plaats
Amsterdam
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
havo, vwo
Beschrijving
De nieuwe Havo is een openbare school in Amsterdam-Noord, voor leerlingen met een havo- én havo/vwo-advies. Bij ons kunnen leerlingen hun havo- of vwo-diploma halen. Wij zijn er voor jongeren die nieuwsgierig, ambitieus en creatief zijn.
 
Wij bieden vernieuwend onderwijs en werken o.a. met minoren, projecten die allemaal een link hebben met een studierichting in het hbo en wo. Wij geven talent alle kans en stimuleren zelfstandigheid. Leerlingen krijgen bij ons richting, ruimte en ruggensteun om leiding te nemen over hun eigen leerproces. Het onderwijs is gericht op het ontwikkelen van een ondernemende mentaliteit en ‘real life learning’. Leren door te doen, initiatief nemen en samenwerken.
 
De nieuwe Havo maakt deel uit van het Voortgezet Onderwijs van Amsterdam (VOvA). Het VOvA is een scholengroep in Amsterdam met een volledig voortgezet onderwijsaanbod in huis: van praktijkonderwijs tot voorbereidend wetenschappelijk onderwijs. Het onderwijs wordt gegeven op 9 schoollocaties in Amsterdam en telt in totaal ongeveer 3250 leerlingen.

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands (zwangerschapsvervanging) 
Plaatsingsdatum
5-11-2019
Referentienummer
19/20-089
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,2 - 0,4
Omschrijving
Met ingang van 6 januari 2020 zijn wij op zoek naar een docent Nederlands. Het gaat om de zwangerschapsvervanging van een collega, lopend tot de zomervakantie. 
 
Wat ga je doen als docent Nederlands?
Het voorbereiden en verzorgen van de lessen Nederlands aan 1 of 2 Havo 4 klassen. Je bent een ambitieuze, innovatieve docent die op inspirerende wijze bijdraagt aan vernieuwend onderwijs en de excellente prestaties van onze school en leerlingen.
 
We vragen een open, collegiale en flexibele instelling waarbij je in staat moet zijn individueel initiatieven te ontplooien en tegelijkertijd goed in teamverband samen te werken.
 
Wat vragen wij van je?
  • bevoegdheid Nederlands (1e graad);
  • Pedagogisch en didactisch bekwaam;
  • Aantoonbare ervaring met doelgroep;
  • Bevlogenheid!
Wat bieden wij?
Een veelzijdige baan in een uitdagende en informele werkomgeving waar we aandacht besteden aan onze medewerkers. Wij vinden het belangrijk dat je je talent blijft ontwikkelen en kunt werken aan je eigen professionalisering.
 
Meer informatie?
Een uitgebreid docentenprofiel en informatie over de sollicitatieprocedure is te vinden op www.werkenbijhetvova.nl.
Toch nog vragen? Neem contact op met Michel Mohr (adjunct-directeur), telefoonnummer: 020 – 579 71 77.
 
Solliciteren?
Beschrijf in jouw sollicitatie wat je kunt, wat je wilt, wat je meebrengt en wat je kunt ontwikkelen. Wat maakt dat je past bij onze school?
 
Jouw sollicitatiebrief en CV kun je tot uiterlijk 24 november 2019, via het online sollicitatieformulier òf per e-mail richten aan: werkenbijvova@vova.nl, o.v.v. het vacaturenummer 19/20 – 089.
 
Klik hier om direct online te solliciteren
 
 

Eisen

Opleiding
1e graads
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.