Vacature Docent ISK en mentor in Rotterdam

Onderwijs

Over Olympia College

Naam school
Contactpersoon
Afdeling Werving
Plaats
Rotterdam
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier, Praktijkonderwijs
Sector
Voortgezet Onderwijs
Beschrijving
Doel van Olympia College is het maximale uit leerlingen halen. Leerlingen komen naar onze school als het leren niet volgens de standaardpaden verloopt. Vaak is het door problemen in het heden of verleden noodzakelijk dat de leerlingen extra aandacht krijgen. Die aandacht is afhankelijk van hun mogelijkheden. Wij bereiden leerlingen voor op een succesvolle afronding van het VMBO, op het succesvolle behalen van een MBO-diploma of op (al dan niet gesubsidieerde) arbeid. Het onderwijs vindt plaats in een kleinschalige setting. Kernbegrippen zijn zelfvertrouwen, zelfredzaamheid en zelfstandig werken. Door individuele leertrajecten halen wij het optimale talent uit de leerling.

De brugperiode:
In het brugjaar ligt de nadruk op een veilige overgang van basisonderwijs naar voortgezet onderwijs. Een kleine klas, een eigen mentor die de meeste lessen verzorgt en een ‘eigen’ gedeelte van de school zorgen voor een veilig klimaat. Tijdens dit jaar stellen we een traject samen dat past bij de ontwikkelingsmogelijkheden van de leerling. Door de opzet van het onderwijs en het goede pedagogisch klimaat op het Olympia College krijgt iedere leerling onderwijs op maat.

Bijzonderheden:
Wij vinden sociale vaardigheden erg belangrijk. Hier wordt dan ook extra aandacht aan besteed. Wij zorgen ervoor dat de begeleiding van uw kind aansluit bij zijn of haar individuele doelen. Daarnaast bieden wij onderwijs in kleine klassen met extra aandacht, gespecialiseerd personeel en een prettig pedagogisch klimaat.

• Modulair en op de praktijk gericht onderwijsaanbod
• Veilig klimaat
• Kleine klassen
• Intensieve, individuele begeleiding

Vacature

Functietitel
Docent ISK en mentor 
Plaatsingsdatum
5-11-2019
FTE
0,6 - 1,0
Omschrijving
Het Olympia College is een openbare school voor Praktijkonderwijs, VMBO LWOO, Entree en ISK. Jongeren van 12 tot en met 18 jaar die ondersteuning nodig hebben bij het leren, kunnen op onze school een opleiding volgen.
Het Olympia College zoekt een docent en mentor voor de afdeling ISK (Internationale Schakelklassen).

Nadere informatie en solliciteren:
Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Nadia Aarab, afdelingsleider ISK, via e-mailadres n.aarab@olympiacollege.nl
Je schriftelijke sollicitatie met CV kun je richten aan mevrouw E. Kunst, directeur Olympia College, via mevrouw E. van Dijk, managementassistente, e-mailadres e.vandijk@nieuw-zuid.nlĀ 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.