Vacature Docent Nederlands in Almelo

Onderwijs

Over mbo.zone - Almelo

Naam school
Contactpersoon
Zie Sollicitatie informatie
Plaats
Almelo
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar Beroepsonderwijs
Beschrijving
Zone.college is een plek waar je groeit, waar je je thuis voelt, maar ook leert om buiten je comfortzone te stappen. Vanuit een veilige en vertrouwde omgeving kijken we goed naar wat bij je past, waar jouw mogelijkheden liggen en waarin je jezelf kunt ontwikkelen. Door een combinatie van theorie en vooral praktijk, binnen en buiten de school, halen wij je beste binnenste buiten.
 
Bij Zone.college volgen ruim 7000 leerlingen en studenten een opleiding in de vmbo.zone of mbo.zone. Dit doen ze vanuit onze vestigingen in Almelo, Borculo, Deventer, Doetinchem, Enschede, Hardenberg, Twello en Zwolle. Bijna 870 medewerkers zijn actief betrokken bij ons (voorbereidend) middelbaar beroepsonderwijs voor de Groene sector. Het College van Bestuur en de Centrale Services zijn gevestigd in Lochem. Binnen Groeipunt organiseren en ontwikkelen we cursussen en opleidingen voor bedrijven en organisaties.

Zone.college haalt je beste binnenste buiten!

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 
Plaatsingsdatum
4-11-2019
Met ingang van
16 december 2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
ca. 0,5 FTE
Omschrijving

Studenten vakkundig inspireren en uitdagen om te ontdekken hoe zij kunnen bijdragen aan een gezonde, groene toekomst van mens en wereld. Zit het in jouw natuur? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Omvang
Wij zijn per 16 december op zoek naar een docent Nederlands voor ca. 0,5 fte. Het betreffen lessen Nederlands en het afnemen van instellingsexamens. De werkdagen zijn maandag, donderdag en vrijdag. Het is een tijdelijke vacature wegens zwangerschapsverlofvervanging.

Wat ga je doen?
  • Zone.college biedt eigenzinnig, praktijk-rijk onderwijs met persoonlijke aandacht. Als docent is het jouw hoofdtaak om onderwijs te verzorgen en studenten te begeleiden. Hierbij pas je verschillende didactische werkvormen en leeractiviteiten toe, naar behoefte van de leerlingen. Ook begeleid je studenten bij het zelfstandig leren leren en adviseert hen over hun studieloopbaan, zodat zij een weloverwogen keuze kunnen maken voor een beroep of vervolgstudie. En je denkt actief mee over de inhoudelijke invulling van het onderwijs op jouw vakgebied op basis van het centrale toetsbeleid.

Eisen

Functie-eisen
Functie-eisen
  • Een afgeronde opleiding tot docent, met bevoegdheid tot lesgeven op het mbo (bij voorkeur 2e graad)
  • Kennis en vaardigheid in het toepassen van pedagogisch-didactische methoden en technieken

Je profiel
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep (mbo-studenten)
  • Je bent vaardig in het coachen en begeleiden van (individuele en/of groepen) studenten en/of onderwijsassistenten en instructeurs
  • Je hebt organisatietalent
  • Je bent communicatief vaardig
  • Je bent nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen in je vak en naar nieuwe lesmethodieken

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Ons aanbod
In de cao mbo zijn je salaris en een aantal arbeidsvoorwaarden opgenomen. Daarnaast bieden we je ook een aantal Zone.college-specifieke arbeidsvoorwaarden en krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Iets voor jou?
Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Bert Muskee (portefeuillehouder) op telefoonnummer: 088-2620900.
Heb je interesse en ben je aantoonbaar gekwalificeerd?
Dan zien we ernaar uit kennis met je te maken.
Stuur je cv en motivatie uiterlijk zondag 17 november.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.