Vacature Docent NT2/Nederlands in Amersfoort

Onderwijs

Over Het Element/Taalcentrum

Contactpersoon
Mevr. E.G.M. van Gemeren
Plaats
Amersfoort
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Beschrijving
Het Taalcentrum van het Element is een school voor anderstalige leerplichtige leerlingen van 12 tot en met 18 jaar, die zich de Nederlandse taal zo snel mogelijk eigen willen maken. Dit is van groot belang om vlot door te kunnen stromen naar het reguliere voortgezet onderwijs. De kleinschaligheid vormt mede de basis van een veilig schoolklimaat. Veiligheid vindt zijn oorsprong in respect voor elkaar en begrip voor verschillen in cultuur, verleden en godsdienst. Het Taalcentrum begeleidt zijn leerlingen bij het zich eigen maken van de Nederlandse taal en onze cultuur en helpt hen om een eigen plek te verwerven in onze samenleving.

 
Bijzonderheden
U heeft bij voorkeur ervaring met TN2 en/of ISK-onderwijs.

Vacature

Functietitel
Docent NT2/Nederlands 
Plaatsingsdatum
4-11-2019
Met ingang van
2 december 2019
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
1,0 fte
Omschrijving
Wie zoeken wij
Wij zijn per 2 december a.s.op zoek naar een docent NT2/Nederlands voor 1,0 fte. De werkdagen zijn maandag t/m 13.45 uur en dinsdag, woensdag en donderdag. De vacature kan ook ingevuld wordend oor twee parttime medewerkers.Graag vinden wij een betrokken en enthousiaste collega, die beschikt over een adequate onderwijsbevoegdheid. U heeft bij voorkeur ervaring met NT2 en/of ISK-onderwijs. Een deel van de uren zult u lesgeven aan een klas met leerlingen die weinig onderwijservaring hebben en die nog verder gealfabetiseerd moeten worden. Ook kandidaten met een afgeronde pabo-opleiding of ervaring in het praktijkonderwijs worden van harte uitgenodigd te solliciteren. We zoeken een teamspeler die ontwikkelingsgericht, flexibel, ondernemend en zelfstandig is. U beschikt over pedagogische en didactische vaardigheden passend bij de doelgroep.

Informatie en reactie
Informatie over deze vacature kunt u inwinnen bij de heer J. Sukkel op telefoonnummer (033) 4620072. Wij zien uw sollicitatie in de vorm van uw motivatiebrief en C.V.- bij voorkeur per e-mail – tegemoet. Uw sollicitatie kunt u richten aan de heer K. Janssen, directeur het Element/Taalcentrum (vacatures@hetelement.eu).

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen
Ervaring met onderwijs aan anderstaligen is een pré.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Een uitdagende functie waarin u uzelf verder kunt ontwikkelen. Daarnaast een prettige werksfeer in een kleinschalige omgeving en een collegiaal team. Het betreft een tweedegraads LB-functie. Op de functie is de CAO-VO van toepassing. Inschaling is afhankelijk van uw huidige inschaling en relevante werkervaring. Het betreft een tijdelijke aanstelling tot en met 31 juli 2020.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.