Vacature Leraar Nederlands in Zwolle

Onderwijs

Over Deltion College

Naam school
Contactpersoon
Dhr. van Zuthem
Plaats
Zwolle
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar Beroepsonderwijs
Beschrijving
Jong of oud, bedrijf of instantie, studerend of werkend: Deltion is er voor iedereen!

Voor mbo-opleidingen, bij- of omscholing, maatwerk voor bedrijven, als inspirerende werkgever of als samenwerkingspartner. Wij werken dagelijks met overgave aan de leerroutes van onze studenten. Wij leveren als partner een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van de regionale arbeidsmarkt. Wij zijn gevestigd op een bruisende school in onderwijsstad Zwolle.

Met uitdagende faciliteiten en een brede maatschappelijke blik stimuleren we studenten en medewerkers om zich zo succesvol mogelijk te ontwikkelen in hun beroep, in de maatschappij en in hun persoonlijk leven.
Wij weten dat open staan voor andere meningen ons sterker maakt. We zijn daarom steeds op zoek naar feedback op ons handelen. Zo bouwen wij dagelijks verder aan onze lerende organisatie.

Wij zijn aanspreekbaar op onze waarden betrouwbaarheid, transparantie en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Deltion verzorgt voor 15.000 jongeren en volwassenen beroepsonderwijs op middelbaar niveau. Er werken rond de 1.500 medewerkers als docent, instructeur, management of in staffuncties.

 

Vacature

Functietitel
Leraar Nederlands 
Plaatsingsdatum
4-11-2019
Met ingang van
1 februari 2020
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6
Omschrijving
Leraar Nederlands (m/v) (24 uur)
Nederlands is belangrijk, zelfs als jouw studenten het liefst met hun hoofd onder een motorkap zitten. Jij snapt dat en daarom ben jij dé nieuwe leraar Nederlands voor het team Motorvoertuigen-, Carrosserie- en Tweewieler-techniek. Jij bereidt onze studenten voor op het professionele leven met jouw begrijpelijke lessen en overzichtelijke lesplannen.
Inspireren en ontwikkelen bij Deltion
Studenten laten met liefde even hun moersleutel liggen om jouw lessen Nederlands te volgen. Je weet studenten te boeien en te inspireren, zodat ze zich maximaal kunnen voorbereiden op de arbeidsmarkt. Je bereidt lesplannen voor en helpt studenten dagelijks verder met het ontwikkelen van hun kennis, competenties, gedrag en vaardigheden. Zo weten ze niet alleen alles van motoren, maar maken ze ook nooit meer een dt-fout.

Verder ga je bij Deltion:
- Stagebegeleiding bieden.
- Studenten helpen met hun toekomst als hun loopbaanbegeleider.

Samen het beste waarmaken bij Deltion
Deltion levert aantrekkelijk, toekomstbestendig en kwalitatief hoogwaardig onderwijs. Zowel aan studenten die zich voorbereiden op de arbeidsmarkt, als aan studenten die hun kennis willen verdiepen, verbreden of actualiseren. Zo levert Deltion een bijdrage aan de groei en ontwikkeling van mensen, zodat ze zelf de baas blijven over hun carrière.
Bij Deltion staan we voor openheid en zelfstandigheid. Bij ons ontwikkelen niet alleen de studenten zich: ook onze medewerkers leren elke dag, met hulp van collega's en onze interne specialisten. We helpen elkaar, tonen eigenaarschap in ons werk en samen bereiden we onze studenten optimaal voor op de toekomst.

Jouw team
Je komt binnen in een team met zeer ervaren leraren. We helpen elkaar, hebben een goede onderlinge samenhang en collegialiteit voert de boventoon. We genieten met zijn allen van leuke onderwijs gerelateerde uitjes en we willen allemaal het beste voor onze studenten.

Eisen

Functie-eisen
Jij bent
Een taalliefhebber die snapt dat niet iedereen altijd bezig is met grammatica. Voor jou is dat echter totaal onbelangrijk, want het is een uitdaging voor jou om iedereen enthousiast te maken voor de Nederlandse taal. Je bent niet bang om hulp te vragen bij je collega’s en goed te luisteren naar feedback. Verder ben je toekomstgericht en dat zien we terug in jouw lesplannen. Verder zien we graag het volgende op jouw cv:
-   Hbo- werk- en -denkniveau.
-   Bevoegdheid Nederlands 2e graad.
-   Ervaring als leraar op mbo-niveau.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Ons aanbod
Een ‘gewone baan’ kun je makkelijk vinden, maar een baan waar je zoveel invloed hebt op de toekomst van duizenden leerlingen, vind je alleen bij Deltion. Je tekent bij ons bijvoorbeeld direct een jaarcontract. Als we na dat jaar allebei enthousiast zijn over jouw functioneren, krijg je een vaste aanstelling.

Je kunt ook nog rekenen op:
-   Een maximaal fulltime bruto maandsalaris van € 4218,- (schaal LB) en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
-   Meer dan 8 weken vakantie per jaar.
-   Gratis gebruik van onze sportvoorzieningen. Je kunt dus dagelijks boksen, groepslessen volgen of fitnessen.
-   Collectieve ziektekostenverzekering, reiskostenvergoeding én een uitstekende pensioenregeling.
-   De mogelijkheid om opleidingen te volgen die je nog beter maken in je werk.
-   Laptop voor zakelijk gebruik.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Wanneer kun je beginnen?
Ben jij de leraar Nederlands (m/v) waar deze tekst over gaat? Solliciteer dan uiterlijk 20 november, want daarna gaan we heel snel over tot sollicitatiegesprekken. Ons doel is om per 1 februari 2020 deze vacante positie in te vullen.
Vul ons sollicitatieformulier in en voeg je motivatiebrief en cv bij. Wil je wat meer informatie? Neem dan even contact op met Anne-Hilde Feijth (opleidingsmanager), via 038-8503212.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.