Vacature docent AVO in Schagen

Onderwijs

Over Regius College Schagen

Contactpersoon
Mevr. Miranda van den Oord
Plaats
Schagen
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier, Praktijkonderwijs
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
pro, vmbo, havo, vwo
Beschrijving
Goede docenten zijn en blijven dé kwaliteitsbepalers voor goed onderwijs. Daarom zoeken wij docenten die stimuleren, een rolmodel zijn en oog hebben voor de individuele talenten en bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van leerlingen. Lesgeven is een ambacht en zoals bij alle ambachten moet men voortdurend op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, zowel in het vakgebied als van vernieuwende onderwijskundige ontwikkelingen. Professionalisering van alle medewerkers is een noodzakelijke voorwaarde om te komen tot (nog) beter onderwijs. 

Vacature

Functietitel
docent AVO 
Plaatsingsdatum
1-11-2019
Met ingang van
26 januari 2020
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
1 fte
Omschrijving
Voor de locatie Emmalaan (Praktijkonderwijs) zijn wij  op zoek naar een docent AVO vakken.
Voor deze functie beschik je over een 2e graads bevoegdheid of een PABO diploma. Op de locatie Emmalaan geef je les aan de leerlingen van het praktijkonderwijs 
 

Eisen

Opleiding
2e graads
Functie-eisen
Goede docenten zijn en blijven dé kwaliteitsbepalers voor goed onderwijs. Daarom zoeken wij docenten die stimuleren, een rolmodel zijn en oog hebben voor de individuele talenten en bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van leerlingen. Lesgeven is een ambacht en zoals bij alle ambachten moet men voortdurend op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, zowel in het vakgebied als van vernieuwende onderwijskundige ontwikkelingen. Professionalisering van alle medewerkers is een noodzakelijke voorwaarde om te komen tot (nog) beter onderwijs. 
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Het betreft een tijdelijke functie voor 1 fte per 26 januari 2020, in verband met zwangerschapsverlof.  Inschaling is in schaal LB.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met de Ilonka Ligthart teamleider Vmbo/Pro, uitsluitend per mail: vacature@regiuscollege.nl. 

Is dit een functie voor jou? Laat het ons weten door je motivatie en CV te versturen via de  button “solliciteren”.
Je kunt reageren tot en met vrijdag 15 november 2019. Wij streven er naar de gesprekken te laten plaatsvinden in week van 25 november 2019.

Sollicitaties die ons op een andere wijze, dan via de aangegeven route, bereiken kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.