Vacature Docent Nederlands in Lochem

Onderwijs

Over Staring College

Naam school
Contactpersoon
Mevr. Leussink
Plaats
Lochem
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium
Beschrijving
Het Staring College is een brede scholengemeenschap met vestigingen in Lochem en Borculo. De school verzorgt onderwijs voor leerlingen van de vmbo basisberoepsgerichte leerweg tot en met het gymnasium. De grootste woonkernen in het voedingsgebied zijn Lochem, Laren, Ruurlo en Borculo. Het Staring College heeft een streekfunctie. Het totaal aantal leerlingen is ruim 2000 en het aantal medewerkers ruim 200.
 
De hoofdvestiging in Lochem is gehuisvest in een prachtig gebouw. Hier wordt het volledige onderwijsaanbod verzorgd van vmbo/mavo tot en met gymnasium, uitgezonderd leerjaar 3 en 4 van het beroepsgerichte vmbo.
 
De kleinschalige school aan de Beukenlaan in Borculo huisvest de leerjaren 1 en 2 van vmbo tot en met vwo en bovendien het mavo, leerjaar 3 en 4. Bij het mavo wordt een beroepsgericht vak aangeboden. Het karakteristieke gebouw aan de Herenlaan is weliswaar op leeftijd, maar goed onderhouden. Het onderwijsaanbod is leerjaar 3 en 4 van de basis- en kaderberoepsgerichte leerweg met de afdelingen zorg en welzijn breed, mobiliteit en transport, economie en ondernemen en horeca, bakkerij en toerisme.
 
Het onderwijs in het Staring College is kleinschalig georganiseerd in negen afdelingen met elk een eigen afdelingsleider. De directie bestaat uit de bestuurder en de directeur onderwijs. De afdeling bedrijfsvoering (centrale administratie, netwerkbeheer en personeelszaken) ondersteunt het bestuur, de directie en de afdelingsleiders.
 
Het Staring College staat bekend om zijn prettige sfeer, open klimaat en veilige leeromgeving. Het onderwijs is te omschrijven als eigentijds en solide. De laatste jaren zijn we intensief bezig met onderwijsontwikkeling gericht op het verbeteren van het leren van de leerling. De leerlingbegeleiding en –ondersteuning getuigen van grote betrokkenheid van de medewerkers. De resultaten van de school zijn al jarenlang uitstekend te noemen.
 
Het motto van de school is ‘dichter bij de leerling’. Wij willen nadrukkelijk aandacht geven aan de vertaling van dit motto in het onderwijs, de leerlingbegeleiding en bij het werk van de onderwijsondersteunende diensten.
 
Zie voor meer informatie onze website: www.staring.nl
En onze schoolgids

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 
Plaatsingsdatum
1-11-2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,2800
Aantal uren
7
Omschrijving
 
Het Staring College te Lochem en Borculo zoekt:
 
docent Nederlands 2e graad 0,2800 fte locatie Zutphenseweg 108 te Lochem, team vwo.
Ingangsdatum: 1 januari 2020.
Het betreft een tijdelijke aanstelling wegens vervanging.
 
Inlichtingen bij: de heer J. Munk, afdelingsleider vwo onderbouw, tel. 0573-297206.

Eisen

Opleiding
2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Voor de functie geldt schaal LB. Afhankelijk van de huidige inschaling kan daarvan worden afgeweken. De vigerende cao-VO is van toepassing.

Onbevoegden kunnen ook solliciteren, als zij bereid zijn hun bevoegdheid voor genoemd vak te behalen.

Onderdeel van de procedure is dat de kandidaat een geldige verklaring omtrent het gedrag kan verkrijgen. Deze wordt voor aanvang van de werkzaamheden door de werkgever aangevraagd.
 
De mogelijkheid bestaat dat het dienstverband op payroll basis is.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
De sluitingstermijn is 14 november 2019. 

Sollicitaties zenden aan: vacatures@staring.nl
Bij het onderwerp graag vermelden naar welke vacature u solliciteert.


 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.