Vacature Docent Nederlands 2e gr. in Venlo

Onderwijs

Over Blariacumcollege

Naam school
Contactpersoon
Mevr. Kappert
Plaats
Venlo
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Beschrijving
Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken verzorgt voortgezet onderwijs op maat voor leerlingen in de regio Venlo. De Onderwijsgemeenschap is een samenwerkingsstichting, opgebouwd uit drie gelijkwaardige campussen: het Blariacumcollege, College Den Hulster en het Valuascollege.

Het Blariacumcollege is een moderne school waar onderwijs van hoge kwaliteit wordt geboden, met individuele begeleiding aan leerlingen van vmbo tot en met gymnasium.
Leerlingen die méér nodig hebben, geven wij extra ondersteuning. Wij bieden een omgeving waarin leren en leven voor leerlingen en medewerkers betekenisvol en prettig is. Wij bereiden leerlingen optimaal voor op de uitdagingen die de 21e eeuw hen biedt. Wij maken onze missie en visie waar vanuit de vier uitgangspunten kwaliteit, persoonlijk, onderzoekend en sportief.

 

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 2e gr. 
Plaatsingsdatum
31-10-2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,5 fte
Omschrijving
Functie-informatie

Wij zijn op zoek naar een bevoegd docent Nederlands. De werkzaamheden zullen plaatsvinden in klas(sen) vmbo onderbouw kt.
Het betreft een dienstverband voor bepaalde tijd ter vervanging.

Inschaling van de docentenfunctie is afhankelijk van opleiding en ervaring.
Een competentieprofiel maakt deel uit van de functiebeschrijving. Kandidaten worden geselecteerd mede op basis van dit profiel. In het profiel zijn een aantal competenties opgenomen, waaronder samenwerken, kwaliteitsgerichtheid, stimulerend leren en sociaal pedagogisch handelen. Elke competentie is uitgewerkt met een specifieke vertaling naar de functie van docent.

Informatie
Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kunt u contact opnemen met Els Hovens, teamleider en te bereiken via telefoonnummer 06-46646840 of via e-mail: ehovens@ogvo.nl

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
CAO-VO

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
De sluitingsdatum van de vacature is 14-11-2019
Vvacatures worden gelijktijdig zowel in- als extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.