Vacature docent Nederlands 2e graads in Diemen

Onderwijs

Over Randstad Onderwijs Amsterdam

Contactpersoon
Dhr. Edwin Vermeeren
Plaats
Diemen
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
pro, lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium, technasium
Beschrijving
Bij Randstad hebben we altijd een breed aanbod aan onderwijs vacatures. De onderwijsspecialisten zijn dagelijks opzoek naar de optimale match tussen school en docent. Zo bieden wij bijvoorbeeld vaak vacatures voor docenten Nederlands, Engels en Wiskunde. Daarbij zijn ook andere vakken zoals Economie, Natuur en Scheikunde, Verpleegkunde en Techniek vakken waarvoor er vaak mooie vacatures openstaan.

Goede docenten zijn bij Randstad aan het juiste adres vanwege het diverse vacature aanbod door het hele land en vanwege de onderwijs specialisten die elke docent van persoonlijk advies voorzien en samen met hem of haar opzoek gaan naar de school die het beste past. Ben jij opgeleid als docent en ben je benieuwd naar wat de markt op het gebied van Onderwijs te bieden heeft? Schrijf je dan in bij Randstad Onderwijs zodat wij jou kunnen bereiken als wij een perfect passende baan voor jou hebben gevonden.
 
Bijzonderheden
Randstad Onderwijs helpt jou graag aan jouw ideale baan in het onderwijs. Ook kun je bij ons terecht voor opleidingen om vervolgens aan de slag te gaan als docent.

Vacature

Functietitel
docent Nederlands 2e graads 
Plaatsingsdatum
31-10-2019
Met ingang van
15-11-2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,5
Aantal uren
13
Omschrijving
Voor een een VMBO GL/TL school (met LWOO) zoekt Randstad Onderwijs per direct een docent Nederlands voor een aanstelling van 0,5 fte. De school heeft een tweejarige brugperiode waarbij ook doorstroom naar de havo tot de mogelijkheden behoort. Bovendien heeft de school een kopklas in het gebouw.

Op school is veel aandacht voor informatietechnologie (o.a. projecten in leerjaar 3, in samenwerking met het mbo en met bedrijven), voor sport (in samenwerking met Topscore en sportclubs in de omgeving) en voor duurzaamheid (doorlopende leerlijn naar het  havo/vwo);

Er wordt veiligheid geboden aan iedere leerling die door jarenlange ervaring door-en-door gekend wordt. Er wordt geïnvesteerd in een goede relatie tussen docent/mentor en leerling en wordt er gewerkt in kleine klassen. De keuze-uren in het leerlingenrooster maken het mogelijk om rekening te houden met verschillende wensen en behoeften van leerlingen (huiswerkbegeleiding, sportactiviteiten, culturele activiteiten, examentrainingen en training t.b.v. de persoonlijke ontwikkeling).

Iedere leerling en medewerker mag zijn wie hij is en er wordt samen gewerkt aan een veilige en prettige omgeving naar een passende vervolgopleiding voor de leerling in het mbo of op de havo. Uiteraard staat goed burgerschap bij ons hoog in het vaandel.

Wij zoeken een docent die goed in staat is om contact te maken met onze leerlingen: relatie gaat voor de prestatie. De doelgroep zijn leerlingen met een stadse jongerenmentaliteit. Goede communicatieve en pedagogische vaardigheden zijn een vereiste. Je bent bevoegd voor het vak Nederlands of studerend hiervoor. Komend jaar zal de onderbouw gaan werken met een Chromebook dus affiniteit / vaardigheid met ICT is een pre.

Elke nieuwe docent wordt goed ingewerkt en je werkt in een klein en betrokken team.
Inschaling op basis van LB/LC.

Herken je jezelf in dit profiel reageer dan zo snel mogelijk want je kan spoedig starten met een nieuwe baan.

Eisen

Opleiding
2e graads of Leraar in opleiding

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB/LC CAO Voortgezet Onderwjs
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.